Укр
Рус
Буріто Другі страви Чеська кухня

Буріто з фаршем

( 4.9000 4 530 30 оцінок)

2339 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Буріто з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дуже легкий, але дуже ситний буріто. Кожен, хто хоч раз приготує страву за цим рецептом, обов'язково до неї повернеться. Подавати буріто з фаршем, поливши сметаною і улюбленим соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буріто з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири10.2 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку сковорідку помістіть на плиту, налийте в неї трохи рослинної мастила і нагрійте до шипіння. Викладіть в киплячу олію яловичий фарш і обсмажуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, до утворення золотистої скоринки в м'ясі.

Крок - 1
02

Потім додайте очищену від лушпиння і нарізану дрібно цибулю і обсмажуйте, помішуючи до її прозорості, близько 5 хвилин.

Крок - 2
03

Коли вся рідина з м'яса випарується, видавіть в неї за допомогою часникодавки часник, приправте сухим кмином, посипте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Перемішайте фарш зі спеціями дерев'яною лопаткою і закиньте в сковороду дрібно нарізаний зелений перець чилі.

Крок - 4
05

Потім додайте пюре з квасолі і томіть ще близько 10 хвилин, постійно помішуючи, до утворення однорідної густої суміші. Зніміть з вогню і залиште на час до подальшого використання.

Крок - 5
06

В невеликій каструлі змішайте консервовані подрібнені помідори, томатну пасту і соус «шрірача», добре перемішайте і відправте на плиту. Доведіть соус до кипіння, приваріть, помішуючи, близько 3 хвилин, а потім зніміть з вогню каструлю.

Крок - 6
07

Приготуйте ще деякі інгредієнти для начинки буріто. Капусту помийте під проточною водою і наріжте за допомогою спеціального ножа.

Крок - 7
08

Помідори теж промийте під проточною водою і наріжте невеликими квадратами. Помістіть овочі в окремі невеликі мисочки.

Крок - 8
09

Тепер приступайте до загортання буріто. Помістіть заздалегідь підігріту тортилью на тарілку і ложкою покладіть трохи яловичої маси в центр кожного аркуша.

Крок - 9
10

Далі укладіть нашатковану капусту і часточки помідора. Поверніть корж тортильї в довгі рулети і покладіть у форму для випічки, тісно притуливши один до одного.

Крок - 10
11

Зверху полийте великою кількістю раніше приготованого соусу. Посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром і нашаткованою зеленою цибулею.

Крок - 11
12

Відправте форму з буріто в заздалегідь розігріту до 175 градусів плиту і запікайте протягом 10 хвилин або до тих пір, поки сир не розплавиться і не здобуде кірку.

Крок - 12
13

Готову страву подавайте гарячою, поливши сметаною і залишвшимся томатним соусом.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Глінтвейн - покроковий рецепт, фото 1 Глінтвейн 60 5 1 з 5 - детальніше -
Щи без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Щи без м’яса 50 6 3 з 5 - детальніше -
Яблучна Шарлотка класика - покроковий рецепт, фото 1 Яблучна Шарлотка класика 70 5 3 з 5 - детальніше -
Хрустка квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Хрустка квашена капуста 30 1 2 з 5 - детальніше -