Укр
Рус
Буріто Закуски Чеська кухня

Буріто класичний

( 4.8571 4 521 21 оцінка)
2053 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Буріто класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Смажити

опис

Незважаючи на велику різноманітність буріто в світі, існує «класика», що включає в себе ряд основних мексиканських інгредієнтів. Ось про неї ми сьогодні і поговоримо.

Інгредієнти

  • Вершки 20 % 2 ст.л
  • Авокадо 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Лайм 1 шт.
  • Табаско 1 ст.л
  • Зелений перець чилі 2 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Болгарський перець 3 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Часник 2 зуб.
  • Паприка 1 ч.л
  • Фарш курячий 500 г.
  • Корж - тако 12 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться підготовкою, так званої начинки для буріто. Отже, ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Болгарський перець (бажано використовувати овоч різного кольору - зелений, жовтий, червоний) звільніть від ніжки і серцевини, добре промийте холодною водою і на обробній дошці наріжте дрібними квадратами.

Крок - 2
03

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинну олію і максимально розігрійте. Киньте в киплячу олію нарізані овочі і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 5 хвилин.

Крок - 3
04

Потім закиньте в сковорідку до овочів яловичий фарш, добре присоліть, приправте сухою паприкою і ретельно все перемішайте. Обсмажуйте вміст сковороди до повної готовності м'яса, приблизно 12 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер закиньте в сковорідку до м'ясної суміші очищений від лушпиння та дрібно подрібнений часник, добре перемішайте і вимкніть вогонь, залишивши начинку трохи настоятися.

Крок - 5
06

Далі наріжте дрібними кубиками очищену від лушпиння цибулю, так само подрібніть помідори.

Крок - 6
07

Дрібно наріжте зелений перець чилі (можна навіть з насінням). Надішліть нарізані овочі в глибоку миску, додавши подрібнену зелень петрушки.

Крок - 7
08

Тепер рясно посоліть вміст миски, залийте вижатим соком лайма і гарненько все перемішайте.

Крок - 8
09

Далі залийте в миску до овочевої суміші гострий соус табаско (можна замінити тією ж аджикою) ще раз все ретельно перемішайте і відставте в бік до подальшого використання.

Крок - 9
10

А самі вимийте середнього розміру авокадо, акуратно видаліть з нього кісточки і за допомогою ложки виберіть в окрему миску м'якоть цього плода.

Крок - 10
11

Тепер додайте до авокадо вершки високої жирності, трохи присоліть і приправте свіжо - вичавленим соком лайма.

Крок - 11
12

За допомогою вінчика (можна так само використовувати блендер) збийте авокадну м'якоть з вершками до однорідної густої суміші.

Крок - 12
13

На окремій обробній дошці нашаткуйте попередньо вимиту і трохи просушену молоду капусту. Ну і нарешті починайте приготування самої страви.

Крок - 13
14

А саме: берете середнього розміру корж - такос, першим шаром в неї укладаємо нашатковану капусту, потім укладаємо обсмажену м'ясну начинку.

Крок - 14
15

Далі йде шар овочевої начинки і зверху полийте це все авокадним соусом. Викладіть готові буріто на тарілку і дивуйте гостей

Крок - 15

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яблочная шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Яблочная шарлотка 65 3 3 з 5 - детальніше -
Наггетсы с красной рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Наггетсы с красной рыбы 60 3 3 з 5 - детальніше -
Блины на Масленицу - покроковий рецепт, фото 1 Блины на Масленицу 50 3 3 з 5 - детальніше -
Болоньезе дома - покроковий рецепт, фото 1 Болоньезе дома 85 3 3 з 5 - детальніше -