Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургери з нуту

( 4.0000 4 44 4 оцінки)

746 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Бургери з нуту - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Неймовірно смачні домашні бургери з котлетками з турецького гороху і овочів. Здивуйте близьких вегетаріанським варіантом всіма улюбленого швидкого перекушування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бургери з нуту" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири10 гр.
  • Вуглеводи25.4 гр.
  • Калорії220 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Моркву і буряк очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть подрібнену цибулю. Обсмажте протягом 3-4 хвилин.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем. Можна припустити пряність через прес або натерти на дрібній тертці. Надішліть часник в сковороду. Додайте моркву і буряк. Перемішайте і готуйте протягом 8-10 хвилин на середньому вогні. Слідкуйте, щоб овочі не пригоріли і періодично перемішуйте суміш.

Крок - 2
03

Через зазначений час, викладіть обсмажені овочі в дрібнопористе сито. За допомогою дерев'яної ложки відіжміть зайву рідину і перекладіть масу в глибоку миску.

Крок - 3
04

Варений нут помістіть в чашу блендера. Додайте пасту з насіння кунжуту (Тахін) і свіжовичавлений лимонний сік. Подрібніть суміш до однорідного стану.

Крок - 4
05

Викладіть горохову пасту в миску з овочами і перемішайте суміш руками до однорідності. Додайте сіль, чорний мелений перець, паприку, кмин і мелений мускатний горіх. Ретельно переміксуйте суміш руками. Накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 5
06

З охолодженої суміші сформуйте котлетки. Викладіть їх на застелений пергаментним папером деко. Поставте страву в розігріту до 180 ° С духовку на 35-40 хвилин. Можна обсмажити котлети на сковороді на сильному вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.

Крок - 6
07

Булочку для бургера розріжте на 2 частини. Нижню змастіть пастою тахіні, покладіть лист салату, котлету і кілька кілець цибулі. Додайте круг помідора і кілька слайсів моркви. Накрийте верхньою частиною булочки і насолоджуйтеся неперевершеним смаком домашнього бургера. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яєчня - глазун’я - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня - глазун’я 15 2 2 з 5 - детальніше -
Паелья з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -
Закуска з лаваша з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з лаваша з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -