Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер з яловичиною

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

813 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бургер з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Піджарені булочки з соковитою яловичиною, овочами і соусом - відмінний бургер для всієї родини. Апетитні бургери з яловичиною будуть чудові до картоплі фрі з холодним напоєм. Приготувати бургери досить просто, а маленькі нюанси зможуть допомогти зробити саме створення цікавіше і легше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бургер з яловичиною" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири18.8 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії246 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до високої температури. Маленьку каструлю помістить на плиту, налийте в неї яблучний оцет, засипте цукор і трохи солі. Доведіть вміст до кипіння, а потім на сильному вогні, збиваючи, варіть, поки цукор і сіль повністю не розчиниться.

Крок - 1
02

Зніміть каструлю з вогню і додайте в вміст, попередньо очищенe від лушпиння і нарізану тонкими смужками ріпчасту цибулю, переконавшись, що вона повністю занурена в оцтову суміш. Відставте каструлю на час в сторону.

Крок - 2
03

У невелику миску залийте заздалегідь відокремлений яєчний жовток, додайте гірчицю і попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і віночиком все ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Потім повільно рівномірним потоком додавайте в миску рослинне масло, збиваючи далі вінчиком, щоб утворилася густа суміш. 77 Далі додайте в миску свіжовичавлений лимонний сік і збийте, до отримання вершкового стану. Додайте сіль за смаком і відставте ємність на час в сторону.

Крок - 4
05

Змастіть розрізану на дві частини булочку вершковим маслом і помістіть на деко. Надішліть деко з булками в розігріту заздалегідь духовку і запікайте близько 1,5 хвилини, поки хлібо - булочний виріб не стане золотисто-коричневим.

Крок - 5
06

Змастіть верхню частину запеченої булочки раніше підготовленим соусом і залиште поки в сторону.

Крок - 6
07

Нагрійте чавунну сковороду на середньому вогні. Як тільки сковорода стане гарячою, змастіть маслом. Покладіть на сковороду заздалегідь підготовлені частини (розмір однієї котлети) яловичого фаршу і відразу ж натисніть на них, приплюснув, за допомогою кухонної лопатки або шпателя.

Крок - 7
08

Приправите котлети сіллю і чорним меленим перцем і смажте близько 2,5 хвилин з кожного боку, до утворення коричневої кірки на м'ясі. Перевернувши котлету на інший бік, накрийте її сиром чеддер (слайс) і томіть, поки сир не розплавиться.

Крок - 8
09

Перекладіть обсмажену котлету з сиром на раніше підготовлену булочку, зверху покладіть замариновану раніше цибулю і листя салату.

Крок - 9
10

Потім покладіть попередньо вимиті і нарізані кільцями помідори, накрийте другою частиною булки і подавайте смачний бургер з яловичиною до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лангет з курки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з курки 75 2 3 з 5 - детальніше -
Гливи смажені - покроковий рецепт, фото 1 Гливи смажені 45 4 2 з 5 - детальніше -
Чізкейк класичний - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк класичний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Курка в соєвому соусі з медом - покроковий рецепт, фото 1 Курка в соєвому соусі з медом 45 3 3 з 5 - детальніше -