Піджарені булочки з соковитою яловичиною, овочами і соусом - відмінний бургер для всієї родини. Апетитні бургери з яловичиною будуть чудові до картоплі фрі з холодним напоєм. Приготувати бургери досить просто, а маленькі нюанси зможуть допомогти зробити саме створення цікавіше і легше.
Для початку розігрійте духовку до високої температури. Маленьку каструлю помістить на плиту, налийте в неї яблучний оцет, засипте цукор і трохи солі. Доведіть вміст до кипіння, а потім на сильному вогні, збиваючи, варіть, поки цукор і сіль повністю не розчиниться.
Зніміть каструлю з вогню і додайте в вміст, попередньо очищенe від лушпиння і нарізану тонкими смужками ріпчасту цибулю, переконавшись, що вона повністю занурена в оцтову суміш. Відставте каструлю на час в сторону.
У невелику миску залийте заздалегідь відокремлений яєчний жовток, додайте гірчицю і попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і віночиком все ретельно перемішайте.
Потім повільно рівномірним потоком додавайте в миску рослинне масло, збиваючи далі вінчиком, щоб утворилася густа суміш. 77 Далі додайте в миску свіжовичавлений лимонний сік і збийте, до отримання вершкового стану. Додайте сіль за смаком і відставте ємність на час в сторону.
Змастіть розрізану на дві частини булочку вершковим маслом і помістіть на деко. Надішліть деко з булками в розігріту заздалегідь духовку і запікайте близько 1,5 хвилини, поки хлібо - булочний виріб не стане золотисто-коричневим.
Змастіть верхню частину запеченої булочки раніше підготовленим соусом і залиште поки в сторону.
Нагрійте чавунну сковороду на середньому вогні. Як тільки сковорода стане гарячою, змастіть маслом. Покладіть на сковороду заздалегідь підготовлені частини (розмір однієї котлети) яловичого фаршу і відразу ж натисніть на них, приплюснув, за допомогою кухонної лопатки або шпателя.
Приправите котлети сіллю і чорним меленим перцем і смажте близько 2,5 хвилин з кожного боку, до утворення коричневої кірки на м'ясі. Перевернувши котлету на інший бік, накрийте її сиром чеддер (слайс) і томіть, поки сир не розплавиться.
Перекладіть обсмажену котлету з сиром на раніше підготовлену булочку, зверху покладіть замариновану раніше цибулю і листя салату.
Потім покладіть попередньо вимиті і нарізані кільцями помідори, накрийте другою частиною булки і подавайте смачний бургер з яловичиною до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти