Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер з яловичиною

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
691 - переглядів
45 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Бургер з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Піджарені булочки з соковитою яловичиною, овочами і соусом - відмінний бургер для всієї родини. Апетитні бургери з яловичиною будуть чудові до картоплі фрі з холодним напоєм. Приготувати бургери досить просто, а маленькі нюанси зможуть допомогти зробити саме створення цікавіше і легше.

Інгредієнти

  • Помідор 1 шт.
  • Салат 40 г.
  • Чеддер 35 г.
  • Фарш яловичий 400 г.
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Булка 2 шт.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Масло рослинне 1/2 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Гірчиця 2 ч.л
  • Жовток 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль 1 ст.л
  • Цукор 1 1/2 ст.л
  • Оцет яблучний 1 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до високої температури. Маленьку каструлю помістить на плиту, налийте в неї яблучний оцет, засипте цукор і трохи солі. Доведіть вміст до кипіння, а потім на сильному вогні, збиваючи, варіть, поки цукор і сіль повністю не розчиниться.

Крок - 1
02

Зніміть каструлю з вогню і додайте в вміст, попередньо очищенe від лушпиння і нарізану тонкими смужками ріпчасту цибулю, переконавшись, що вона повністю занурена в оцтову суміш. Відставте каструлю на час в сторону.

Крок - 2
03

У невелику миску залийте заздалегідь відокремлений яєчний жовток, додайте гірчицю і попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і віночиком все ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Потім повільно рівномірним потоком додавайте в миску рослинне масло, збиваючи далі вінчиком, щоб утворилася густа суміш. 77 Далі додайте в миску свіжовичавлений лимонний сік і збийте, до отримання вершкового стану. Додайте сіль за смаком і відставте ємність на час в сторону.

Крок - 4
05

Змастіть розрізану на дві частини булочку вершковим маслом і помістіть на деко. Надішліть деко з булками в розігріту заздалегідь духовку і запікайте близько 1,5 хвилини, поки хлібо - булочний виріб не стане золотисто-коричневим.

Крок - 5
06

Змастіть верхню частину запеченої булочки раніше підготовленим соусом і залиште поки в сторону.

Крок - 6
07

Нагрійте чавунну сковороду на середньому вогні. Як тільки сковорода стане гарячою, змастіть маслом. Покладіть на сковороду заздалегідь підготовлені частини (розмір однієї котлети) яловичого фаршу і відразу ж натисніть на них, приплюснув, за допомогою кухонної лопатки або шпателя.

Крок - 7
08

Приправите котлети сіллю і чорним меленим перцем і смажте близько 2,5 хвилин з кожного боку, до утворення коричневої кірки на м'ясі. Перевернувши котлету на інший бік, накрийте її сиром чеддер (слайс) і томіть, поки сир не розплавиться.

Крок - 8
09

Перекладіть обсмажену котлету з сиром на раніше підготовлену булочку, зверху покладіть замариновану раніше цибулю і листя салату.

Крок - 9
10

Потім покладіть попередньо вимиті і нарізані кільцями помідори, накрийте другою частиною булки і подавайте смачний бургер з яловичиною до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чизбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чизбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -
Чизбургер по-домашнему - покроковий рецепт, фото 1 Чизбургер по-домашнему 45 3 2 з 5 - детальніше -
Вкусный бургер - покроковий рецепт, фото 1 Вкусный бургер 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бургер классический рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бургер классический рецепт 40 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлык из курицы - покроковий рецепт, фото 1 Шашлык из курицы 40 3 3 з 5 - детальніше -
Хинкали классические - покроковий рецепт, фото 1 Хинкали классические 60 6 3 з 5 - детальніше -
Творог - покроковий рецепт, фото 1 Творог 50 1 2 з 5 - детальніше -