Бургер закуска, яку всі люблять готувати, а ще більше їсти. Спробуйте цей апетитний рецепт бургера з куркою вдома і насолоджуйтеся.
Візьміть курячу грудку, ретельно промийте її під проточною водою і розділіть на шматки. Відбийте утворене філе кухонним молотком.
У миску залийте оцет, гірчичну пасту (або звичайну гірчицю), додайте часниковий порошок, білий мелений перець. Засипте так само червоний перець чилі, сіль і залийте соєвий соус, добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Покладіть в миску з утвореною сумішшю куряче філе, ретельно промажте з усіх боків і залиште маринуватися протягом 30-45 хвилин.
Далі в глибоку миску засипте просіяне борошно, додайте червоний мелений перець, чорний мелений перець, засипте часниковий порошок, сіль, кукурудзяну і рисову муку, а потім добре все перемішайте і відставте на час в сторону.
У невелику миску розбийте по черзі курячі яйця і віночиком трохи збийте, потім залийте молоко високої жирності і знову все добре перемішайте, до однорідної суміші.
Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Візьміть мариноване куряче філе, занурте в суміш з яєць, викачайте в масі з борошна, потім знову занурте в суміш з яєць, борошна і відправте в розігріту сковорідку.
Обсмажуйте філе на середньому вогні кдесь по 3 хвилини з кожного боку, поки м'ясо не утворить коричневу хрустку скоринку. Повторіть той же процес з усіма шматками філе.
Для приготування соусу залийте в миску майонез, гострий соус з часником, гірчичну пасту і добре все перемішайте, до утворення однорідної пасти.
Далі розріжте спеціальну булку на дві частини. Нанесіть утворений раніше майонезний соус на одну з них. Потім покладіть лист салату, смажене куряче філе і знову налийте соус майонезу.
Далі викладіть шматочок сиру (можна придбати спеціальний в слайсах), а потім накрийте другою частиною булки. Готовий бургер з куркою подавайте з домашньою картоплею фрі і кетчупом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти