Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер з куркою

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
692 - переглядів
50 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Бургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Бургер закуска, яку всі люблять готувати, а ще більше їсти. Спробуйте цей апетитний рецепт бургера з куркою вдома і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

  • Сир твердий 40 г.
  • Салат 4 лист
  • Булка 4 шт.
  • Горчична паста 1 ст.л
  • Соус гострий 1 1/2 ч.л
  • Майонез 5 ст.л
  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Молоко 1/2 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно рисове 4 ч.л
  • Борошно кукурудзяне 3 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Перець червоний чілі 1 ч.л
  • Борошно 2 скл.
  • Сіль за смаком
  • Соєвий соус 1 ч.л
  • Перець червоний мелений 1/2 ч.л
  • Перець білий мелений 1/2 ч.л
  • Часник сушений 2 ч.л
  • Гірчиця 1 ч.л
  • Оцет яблучний 2 ч.л
  • Куряча грудка 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть курячу грудку, ретельно промийте її під проточною водою і розділіть на шматки. Відбийте утворене філе кухонним молотком.

Крок - 1
02

У миску залийте оцет, гірчичну пасту (або звичайну гірчицю), додайте часниковий порошок, білий мелений перець. Засипте так само червоний перець чилі, сіль і залийте соєвий соус, добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Покладіть в миску з утвореною сумішшю куряче філе, ретельно промажте з усіх боків і залиште маринуватися протягом 30-45 хвилин.

Крок - 3
04

Далі в глибоку миску засипте просіяне борошно, додайте червоний мелений перець, чорний мелений перець, засипте часниковий порошок, сіль, кукурудзяну і рисову муку, а потім добре все перемішайте і відставте на час в сторону.

Крок - 4
05

У невелику миску розбийте по черзі курячі яйця і віночиком трохи збийте, потім залийте молоко високої жирності і знову все добре перемішайте, до однорідної суміші.

Крок - 5
06

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Візьміть мариноване куряче філе, занурте в суміш з яєць, викачайте в масі з борошна, потім знову занурте в суміш з яєць, борошна і відправте в розігріту сковорідку.

Крок - 6
07

Обсмажуйте філе на середньому вогні кдесь по 3 хвилини з кожного боку, поки м'ясо не утворить коричневу хрустку скоринку. Повторіть той же процес з усіма шматками філе.

Крок - 7
08

Для приготування соусу залийте в миску майонез, гострий соус з часником, гірчичну пасту і добре все перемішайте, до утворення однорідної пасти.

Крок - 8
09

Далі розріжте спеціальну булку на дві частини. Нанесіть утворений раніше майонезний соус на одну з них. Потім покладіть лист салату, смажене куряче філе і знову налийте соус майонезу.

Крок - 9
10

Далі викладіть шматочок сиру (можна придбати спеціальний в слайсах), а потім накрийте другою частиною булки. Готовий бургер з куркою подавайте з домашньою картоплею фрі і кетчупом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -
Чізбургер по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер по-домашньому 45 3 2 з 5 - детальніше -
Чізбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -
Курячий бургер - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бургер 45 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ніжинський салат - покроковий рецепт, фото 1 Ніжинський салат 50 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе з вином - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе з вином 55 3 3 з 5 - детальніше -
Галушки - покроковий рецепт, фото 1 Галушки 40 5 3 з 5 - детальніше -
Нуга рецепт по Держстандарту - покроковий рецепт, фото 1 Нуга рецепт по Держстандарту 45 3 3 з 5 - детальніше -