Бургер з грибами та хрусткою цибулею - апетитний бутерброд, зовні дуже схожий на класичний гамбургер. Однак у цьому рецепті ми готуватимемо його без м'яса. Незважаючи на те, що наш бургер вегетаріанський, він вийде анітрохи не гірший за м'ясний. Бутерброд буде таким же смачним і ситним, як із фастфуду, але при цьому набагато кориснішим.
У капелюшок гігантського гриба влийте соус для піци. Твердий сир натріть на великій тертці і покладіть поверх соусу.
Відправте заготовку в попередньо розігріту до 220 градусів духову шафу на 10 хвилин. Сир повинен розплавитися і покритися рум'яною скоринкою.
Цибулю очистіть від лушпиння і виріжте з середини велику скибочку. Помідор вимийте, просушіть і виріжте кілька скибочок. Розігрійте на сковороді оливкову олію та смажте помідори з цибулею до появи золотисто-коричневої скориночки. Цибуля має стати хрусткою.
Зберіть бургер. Булочку для гамбургера розріжте навпіл і нижню частину відправте на блюдо сервіровки. Листок салату вимийте, просушіть і покладіть на булочку. Викладіть на нього підсмажену цибулю.
Зверху покладіть скибочки помідорів.
Авокадо вимийте, розріжте навпіл і вийміть кісточку. З однієї половинки зніміть шкірку, а м'якоть наріжте тонкими скибочками і віялом викладіть їх на помідори.
Зверху покладіть запечений гриб із сиром.
Накрийте його верхньою частиною булочки та скріпіть бутерброд дерев'яною шпажкою. Найсмачніший бургер з грибами та хрусткою цибулею готовий. Розріжте його навпіл і приступайте до дегустації. Хоча бутерброд вегетаріанський, у ньому достатньо рослинного та молочного білка, щоб бути ситним.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти