Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер з бужениною

( 4.7857 4 514 14 оцінок)

2649 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Подивіться, як приготувати соковиту буженину. Крім того, рецепт приготування ідеального соусу для барбекю. Подивіться також рецепт бургера з бужениною в булочці і порадуйте себе.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бургер з бужениною" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири10.3 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку займіться приготуванням буженини в майбутню закуску. Для цього покладіть свинячу шию в жаровню, в якій і будете запікати м'ясо. Посипте свинину тростинним цукром, приперчіть меленим перцем, додайте гірчицю, сіль, перець, оливкову олію і очищений від лушпиння і подрібнений зубчик часнику. Змастіть м'ясо з усіх боків маринадом і дайте маринуватися в холодильнику протягом 24 годин.

Крок - 1
02

По закінченню цього часу залийте в м'ясо воду і запікайте в духовці, попередньо нагрітій до 130 градусів, протягом 3,5 годин, поки воно не стане м'яким.

Крок - 2
03

А поки займіться підготовкою соусу для барбекю. Вилийте рослинне масло в розігріту каструлю, додайте нарізаний кубиками бекон і дайте йому добре кипіти.

Крок - 3
04

Очищену від лушпиння і нарізану невеликими кубиками червону цибулю, нарізану невеликими кубиками моркву, подрібнениуселеру (використовуйте і корінь), нашаткований гострий перець чилі і очищені від лушпиння і подрібнені зубчики часнику додайте в бекон. Добре перемішайте все, і нехай ця основа смажиться до м'якості овочів.

Крок - 4
05

Далі додайте в каструлю томатне пюре, кетчуп, рідкий мед, спеції для барбекю і трохи чебрецю. Вилийте в каструлю з соусом овочевий бульйон, приправте сіллю, чорним меленим перцем і залиште варитися на деякий час. Всі овочі повинні бути м'якими, а сам соус стати густуватим.

Крок - 5
06

Тепер викладіть вже запечену буженину в миску, щоб трохи остудити. Розділіть на шматочки виделкою або руками і змішайте з приготовленим соусом для барбекю.

Крок - 6
07

Наріжте булочки в поздовжньому напрямку і обсмажте на сковороді в невеликій кількості рослинного або вершкового масла.

Крок - 7
08

Тепер зберіть сам бургер. Покладіть кілька листків шпинату на одну з половинок булочки, далі покладіть трохи квашеної капусти.

Крок - 8
09

Потім покладіть м'ясну начинку, змішану з соусом барбекю, скибочки солоного огірка, накрийте другою половинкою булки і подавайте бургер з бужениною з раніше приготованим соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чанахи з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи з яловичини 55 6 3 з 5 - детальніше -
Деруни класичні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни класичні 45 5 3 з 5 - детальніше -
Лаваш тонкий - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш тонкий 60 3 3 з 5 - детальніше -
Бублики класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бублики класичний рецепт 80 3 3 з 5 - детальніше -