Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер з бужениною

( 4.7857 4 514 14 оцінок)
2623 - переглядів
20 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Подивіться, як приготувати соковиту буженину. Крім того, рецепт приготування ідеального соусу для барбекю. Подивіться також рецепт бургера з бужениною в булочці і порадуйте себе.

Інгредієнти

  • Огірок солоний 1 шт.
  • Квашена капуста 150 г.
  • Шпинат 50 г.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Бекон 50 б.
  • Бульйон овочевий 200 мл.
  • Чебрець 1 ч.л
  • Приправи за смаком
  • Мед 20 г.
  • Томатне пюре 2 ст.л
  • Кетчуп 100 г.
  • Селера 100 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Перець червоний чілі 1 шт.
  • Вода 250 мл.
  • Часник 5 зуб.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний мелений 1 ч.л
  • Гірчиця 2 ст.л
  • Перець чорний мелений 1 ч.л
  • Цукор тростинний 1 ст.л
  • Свинина 600 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Спочатку займіться приготуванням буженини в майбутню закуску. Для цього покладіть свинячу шию в жаровню, в якій і будете запікати м'ясо. Посипте свинину тростинним цукром, приперчіть меленим перцем, додайте гірчицю, сіль, перець, оливкову олію і очищений від лушпиння і подрібнений зубчик часнику. Змастіть м'ясо з усіх боків маринадом і дайте маринуватися в холодильнику протягом 24 годин.

Крок - 1
02

По закінченню цього часу залийте в м'ясо воду і запікайте в духовці, попередньо нагрітій до 130 градусів, протягом 3,5 годин, поки воно не стане м'яким.

Крок - 2
03

А поки займіться підготовкою соусу для барбекю. Вилийте рослинне масло в розігріту каструлю, додайте нарізаний кубиками бекон і дайте йому добре кипіти.

Крок - 3
04

Очищену від лушпиння і нарізану невеликими кубиками червону цибулю, нарізану невеликими кубиками моркву, подрібнениуселеру (використовуйте і корінь), нашаткований гострий перець чилі і очищені від лушпиння і подрібнені зубчики часнику додайте в бекон. Добре перемішайте все, і нехай ця основа смажиться до м'якості овочів.

Крок - 4
05

Далі додайте в каструлю томатне пюре, кетчуп, рідкий мед, спеції для барбекю і трохи чебрецю. Вилийте в каструлю з соусом овочевий бульйон, приправте сіллю, чорним меленим перцем і залиште варитися на деякий час. Всі овочі повинні бути м'якими, а сам соус стати густуватим.

Крок - 5
06

Тепер викладіть вже запечену буженину в миску, щоб трохи остудити. Розділіть на шматочки виделкою або руками і змішайте з приготовленим соусом для барбекю.

Крок - 6
07

Наріжте булочки в поздовжньому напрямку і обсмажте на сковороді в невеликій кількості рослинного або вершкового масла.

Крок - 7
08

Тепер зберіть сам бургер. Покладіть кілька листків шпинату на одну з половинок булочки, далі покладіть трохи квашеної капусти.

Крок - 8
09

Потім покладіть м'ясну начинку, змішану з соусом барбекю, скибочки солоного огірка, накрийте другою половинкою булки і подавайте бургер з бужениною з раніше приготованим соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бургер классический рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бургер классический рецепт 40 2 2 з 5 - детальніше -
Простой бургер - покроковий рецепт, фото 1 Простой бургер 30 2 2 з 5 - детальніше -
Чизбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чизбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -
Бургер с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Бургер с курицей 50 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Классический рататуй в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Классический рататуй в духовке 65 4 3 з 5 - детальніше -
Пицца в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Пицца в духовке 60 3 3 з 5 - детальніше -
Кюфта бозбаш - покроковий рецепт, фото 1 Кюфта бозбаш 85 6 3 з 5 - детальніше -