Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер класичний рецепт

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

950 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бургер класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хочемо запропонувати вам класичний рецепт бургерів з соковитою і ароматною яловичою котлетою. Цією закускою можна пригощати несподіваних гостей, не завжди, але можна балувати дітвору, а головне можна замінити бургером свій повноцінний обід.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бургер класичний рецепт" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири20.1 гр.
  • Вуглеводи12.7 гр.
  • Калорії280 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розріжте булочки для гамбургерів на дві половини (дещо не дорізаючи до краю) і видаліть в них м'якоть (якщо булка велика).

Крок - 1
02

За допомогою м'якої кисті змастіть обидві частини булки попередньо розтопленим вершковим маслом. Покладіть здобні булочки на попередньо розпечену чавунну сковороду і засмажуйте з внутрішньої сторони, притискаючи їх щільно до дна, до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Перекладіть булочки на тарілку.

Крок - 2
03

Тепер приготуйте спеціальний соус для закуски. У невелику миску залийте майонез високої жирності, додайте трохи гірчиці і солодкого кетчупу. А потім залийте трохи оливкового масла, приперчіть кайєнським сухим перцем і ретельно все перемішайте між собою. Викладіть соус на одну частину булочки.

Крок - 3
04

Тепер в невелику миску викладіть вже готовий яловичий фарш. Потім трохи змазаними рослинним маслом руками скачайте з фаршу невеликі кульки.

Крок - 4
05

Тепер кожен шар покладіть на розпечену сковороду і притиснувши щільно кухонною лопаткою (щоб утворився так званий коржик), посоліть і поперчіть, обсмажуйте з кожного боку приблизно по 2-3 хвилини, до коричневої кірки.

Крок - 5
06

Тепер покладіть на обсмажену котлету слайс спеціального сиру і томіть близько 1-1.5 хвилини, до повного розплавлення продукту. Засуньте кухонну лопатку під м'ясний корж, щоб акуратно відокремити її від сковорідки, і зніміть м'ясо з вогню.

Крок - 6
07

Далі помийте під проточною водою листя салату, розділіть на більш дрібні листи і просушіть. Потім покладіть (необхідного розміру) лист салату на ту частину булки, де раніше був намазаний соус.

Крок - 7
08

Тепер промийте холодною водою помідори, промокніть паперовим рушником і наріжте на тонкі кільця. Покладіть нарізані кільця овоча на лист салату.

Крок - 8
09

Тепер помістіть на порожню частину булки, раніше підготовлену м'ясну котлету з сиром, скріпіть обидві половинки, і насолоджуйтеся прекрасним смаком бургера за класичним рецептом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Найсмачніший салат олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Найсмачніший салат олів’є 45 6 3 з 5 - детальніше -
Шоколадна глазур на воді - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадна глазур на воді 35 1 3 з 5 - детальніше -
Форель, запечена цілою - покроковий рецепт, фото 1 Форель, запечена цілою 55 4 3 з 5 - детальніше -
Українські вареники з вишнями - покроковий рецепт, фото 1 Українські вареники з вишнями 65 3 3 з 5 - детальніше -