Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бургер класичний рецепт

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
712 - переглядів
40 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Бургер класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хочемо запропонувати вам класичний рецепт бургерів з соковитою і ароматною яловичою котлетою. Цією закускою можна пригощати несподіваних гостей, не завжди, але можна балувати дітвору, а головне можна замінити бургером свій повноцінний обід.

Інгредієнти

  • Кайенский перець 1 щіп.
  • Оливкова олія 1 ч.л
  • Кетчуп 1 ч.л
  • Гірчиця 1 ст.л
  • Майонез 1/2 скл.
  • Помідор 2 шт.
  • Салат 4 лист
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Фарш яловичий 800 г.
  • Вершкове масло 4 ст.л
  • Булка 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розріжте булочки для гамбургерів на дві половини (дещо не дорізаючи до краю) і видаліть в них м'якоть (якщо булка велика).

Крок - 1
02

За допомогою м'якої кисті змастіть обидві частини булки попередньо розтопленим вершковим маслом. Покладіть здобні булочки на попередньо розпечену чавунну сковороду і засмажуйте з внутрішньої сторони, притискаючи їх щільно до дна, до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Перекладіть булочки на тарілку.

Крок - 2
03

Тепер приготуйте спеціальний соус для закуски. У невелику миску залийте майонез високої жирності, додайте трохи гірчиці і солодкого кетчупу. А потім залийте трохи оливкового масла, приперчіть кайєнським сухим перцем і ретельно все перемішайте між собою. Викладіть соус на одну частину булочки.

Крок - 3
04

Тепер в невелику миску викладіть вже готовий яловичий фарш. Потім трохи змазаними рослинним маслом руками скачайте з фаршу невеликі кульки.

Крок - 4
05

Тепер кожен шар покладіть на розпечену сковороду і притиснувши щільно кухонною лопаткою (щоб утворився так званий коржик), посоліть і поперчіть, обсмажуйте з кожного боку приблизно по 2-3 хвилини, до коричневої кірки.

Крок - 5
06

Тепер покладіть на обсмажену котлету слайс спеціального сиру і томіть близько 1-1.5 хвилини, до повного розплавлення продукту. Засуньте кухонну лопатку під м'ясний корж, щоб акуратно відокремити її від сковорідки, і зніміть м'ясо з вогню.

Крок - 6
07

Далі помийте під проточною водою листя салату, розділіть на більш дрібні листи і просушіть. Потім покладіть (необхідного розміру) лист салату на ту частину булки, де раніше був намазаний соус.

Крок - 7
08

Тепер промийте холодною водою помідори, промокніть паперовим рушником і наріжте на тонкі кільця. Покладіть нарізані кільця овоча на лист салату.

Крок - 8
09

Тепер помістіть на порожню частину булки, раніше підготовлену м'ясну котлету з сиром, скріпіть обидві половинки, і насолоджуйтеся прекрасним смаком бургера за класичним рецептом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чизбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чизбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -
Куриный бургер - покроковий рецепт, фото 1 Куриный бургер 45 3 2 з 5 - детальніше -
Бургер с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Бургер с курицей 50 2 3 з 5 - детальніше -
Бургер с говядиной - покроковий рецепт, фото 1 Бургер с говядиной 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Постный суп харчо - покроковий рецепт, фото 1 Постный суп харчо 60 6 2 з 5 - детальніше -
Брускетта с помидорами - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта с помидорами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк из форели - покроковий рецепт, фото 1 Стейк из форели 30 1 2 з 5 - детальніше -
Варенье из абрикосов - покроковий рецепт, фото 1 Варенье из абрикосов 95 1 3 з 5 - детальніше -