Я вважаю, що тарілка бульйону зі збитим яйцем - одна з найбільш заспокійливих страв. Це найпростіший суп з усіх існуючих. Для цього рецепта потрібен бульйон, і ми покажемо вам, як приготувати домашній суп з яєчних крапель, використовуючи домашній курячий бульйон. Воно дуже легке для шлунка, а шовковистий яєчний сир обов'язково сподобається з першої ложки.
Для курячого бульйону. Помістіть попередньо підготовлені кістки і шкіру від курячої тушки у велику каструлю для бульйону.
Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і наріжте її дрібними кубиками. Звільніть від шкірки і наріжте кільцями моркву.
Надішліть в каструлю до м'яса зубчики часнику, можна навіть не чистити, моркву і подрібнену цибулю. Потім покладіть так само в каструлю, селеру, листя коріандру, чорний перець горошком, лавровий лист і засипте сіль.
Залийте вміст каструлі водою і відправте на плиту. Доведіть до кипіння і відразу зменшіть вогонь, щоб бульйон ледь закипів. Варіть на повільному вогні не менше 4 годин, періодично знімаючи піну, яка виходить на поверхню.
Потім видаліть кістки і овочі шумівкою або ополоником з каструлі. Кістки з овочами не потрібно їсти. Після 4 годин приготування вся харчова цінність з них повністю зникла, тому краще їх викинути.
Процідіть бульйон через сито в миску або каструлю, щоб видалити залишені тверді частинки. Курячий бульйон тепер готовий до подальшого приготування. Ви можете зберігати його в герметичних банках до 2 тижнів в холодильнику і до 6 місяців в морозильній камері.
Для приготування бульйону зі збитим яйцем залийте в каструлю проціджений курячий бульйон, додайте мелений імбир, дрібно нашатковану зелену цибулю, можна кільця червоної, соєвий соус і доведіть все до кипіння. Приправте вміст каструлі чорним меленим перцем і сіллю за потребою.
Тим часом розбийте курячі яйця в невелику миску і збийте їх виделкою до однорідної маси. Повільно влийте яйця в каструлю, обережно помішуючи бульйон іншою рукою ополоником або виделкою. Помішуйте суп в одному напрямку, щоб отримати довгі нерозрізані пасма яйця. Якщо ви перемішаєте занадто сильно, є велика ймовірність порізати яєчні пасма на дуже маленькі шматочки, оскільки вони ніжні.
Дайте бульйону зі збитим яйцем покипіти на повільному вогні протягом декількох секунд, а потім подавайте відразу ж, посипавши нарізаною зеленню зеленої цибулі.
Випадкові рецепти