Укр
Рус
Бульйон Перші страви Португальська кухня

Бульйон зі збитим яйцем

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

543 - переглядів
260 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Бульйон зі збитим яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Дієта: Здорове харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Я вважаю, що тарілка бульйону зі збитим яйцем - одна з найбільш заспокійливих страв. Це найпростіший суп з усіх існуючих. Для цього рецепта потрібен бульйон, і ми покажемо вам, як приготувати домашній суп з яєчних крапель, використовуючи домашній курячий бульйон. Воно дуже легке для шлунка, а шовковистий яєчний сир обов'язково сподобається з першої ложки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бульйон зі збитим яйцем" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири3 гр.
  • Вуглеводи1.2 гр.
  • Калорії48 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для курячого бульйону. Помістіть попередньо підготовлені кістки і шкіру від курячої тушки у велику каструлю для бульйону.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і наріжте її дрібними кубиками. Звільніть від шкірки і наріжте кільцями моркву.

Крок - 2
03

Надішліть в каструлю до м'яса зубчики часнику, можна навіть не чистити, моркву і подрібнену цибулю. Потім покладіть так само в каструлю, селеру, листя коріандру, чорний перець горошком, лавровий лист і засипте сіль.

Крок - 3
04

Залийте вміст каструлі водою і відправте на плиту. Доведіть до кипіння і відразу зменшіть вогонь, щоб бульйон ледь закипів. Варіть на повільному вогні не менше 4 годин, періодично знімаючи піну, яка виходить на поверхню.

Крок - 4
05

Потім видаліть кістки і овочі шумівкою або ополоником з каструлі. Кістки з овочами не потрібно їсти. Після 4 годин приготування вся харчова цінність з них повністю зникла, тому краще їх викинути.

Крок - 5
06

Процідіть бульйон через сито в миску або каструлю, щоб видалити залишені тверді частинки. Курячий бульйон тепер готовий до подальшого приготування. Ви можете зберігати його в герметичних банках до 2 тижнів в холодильнику і до 6 місяців в морозильній камері.

Крок - 6
07

Для приготування бульйону зі збитим яйцем залийте в каструлю проціджений курячий бульйон, додайте мелений імбир, дрібно нашатковану зелену цибулю, можна кільця червоної, соєвий соус і доведіть все до кипіння. Приправте вміст каструлі чорним меленим перцем і сіллю за потребою.

Крок - 7
08

Тим часом розбийте курячі яйця в невелику миску і збийте їх виделкою до однорідної маси. Повільно влийте яйця в каструлю, обережно помішуючи бульйон іншою рукою ополоником або виделкою. Помішуйте суп в одному напрямку, щоб отримати довгі нерозрізані пасма яйця. Якщо ви перемішаєте занадто сильно, є велика ймовірність порізати яєчні пасма на дуже маленькі шматочки, оскільки вони ніжні.

Крок - 8
09

Дайте бульйону зі збитим яйцем покипіти на повільному вогні протягом декількох секунд, а потім подавайте відразу ж, посипавши нарізаною зеленню зеленої цибулі.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Цукерки Ферреро - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Ферреро 40 1 4 з 5 - детальніше -
Шніцель курячий на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель курячий на сковороді 45 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з фаршу з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з яйцем 60 4 3 з 5 - детальніше -
?>