Укр
Рус
Бульйон Перші страви Російська кухня

Бульйон з яйцем

( 4.8125 4 516 16 оцінок)
2256 - переглядів
75 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Бульйон з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Дієта: Здорове харчування

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бульйон - невід'ємна складова обіднього меню. Всім відомо, що рідка їжа добре допомагає нашій травній системі, живить наш організм, заряджає його енергією і просто дарує гарний смак. Особливо радує бульйон любителів правильного збалансованого і дієтичного харчування. Бульйон з яйцем відносять до класичних видів бульйону. Приготувати його легко і доступно, і ми пропонуємо вам цим зайнятися прямо зараз. Як правило, бульйон з яйцем готують на основі курячого відвару. Можна також використовувати і інші види м'яса, але це за бажанням.

Інгредієнти

  • Куриця 400 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Корінь петрушки 1 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Яйце 2 щіп.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вода 1.5 л.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, приступаємо до приготування. Ставимо на вогонь каструлю, наливаємо води і доводимо до кипіння. М'ясо курятини миємо й нарізаємо на довільні шматки. Якщо ми використовуємо крила або інші частини, можна класти їх цілком.

Крок - 1
02

Солимо наш бульйон, додаємо лавровий лист, перець, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити. Обов'язково слідкуємо за тим, щоб бульйон не сильно кипів, тоді він вийде прозорим, а ще постійно знімаємо піну шумівкою.

Крок - 2
03

Також ми використовуємо для бульйону овочі. Моркву, цибулю і корінь петрушки чистимо і миємо, нарізаємо великими шматками і кидаємо до м'яса. Продовжуємо варити до готовності, це займе приблизно 20 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом відварюємо яйця. Є варіант додати сире яйце в бульйон, що утворює так звану павутинку. Але ми будемо додавати варене яйце безпосередньо кожному в тарілку, тому яйця варимо окремо. Приготувати їх необхідно круто, для цього потрібно, щоб вони кипіли близько 7 хвилин.

Крок - 4
05

Бульйон з курки і овочів готовий, проціджуємо його і використовуємо тільки рідину. Розливаємо її по тарілках і кладемо в кожну очищене і розрізане навпіл варене яйце.

Крок - 5
06

Миємо зелень петрушки, дрібно нарізаємо і свіжою також додаємо кожному в тарілку. Ароматний, смачний, ситний і наваристий бульйон з яйцем готовий до вживання.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Рыжик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Рыжик 120 7 3 з 5 - детальніше -
Крем белковый заварной - покроковий рецепт, фото 1 Крем белковый заварной 40 1 2 з 5 - детальніше -
Фрикадельки в сливочном соусе - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в сливочном соусе 55 5 3 з 5 - детальніше -