Укр
Рус
thermomix thermomix
Бульйон Перші страви Російська кухня

Бульйон з локшиною в домашніх умовах

1425 - переглядів
50 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Бульйон з локшиною в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бульйон з локшиною відноситься до тих страв, які просто не можуть не подобатися навіть самим примхливим і вимогливим гурманам. Адже дійсно, як може не сподобатися красивий прозорий супчик з апетитною локшиною, приготований на смачному курячому бульйоні? Багатьом не зовсім до душі присутність овочів в супі, і бульйон з локшиною приготований в домашніх умовах - відмінна цьому альтернатива. Страва виходить апетитною на вигляд, володіє неймовірним ароматом і просто просто супер смаком.

Інгредієнти

  • Морква 2 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Куриця 1 кг.
  • Корінь петрушки 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Запашний перець 1/4 ст.л
  • Перець чорний горошок 1/4 ст.л
  • Локшина 300 г.
  • Петрушка 1 пуч.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Спробуйте приготувати бульйон з локшиною у себе на кухні і перевірте на власному досвіді всі принади цієї страви. Перед приготуванням смачного бульйону з локшиною, спочатку підготуємо необхідні продукти. Отже, чистимо корінь селери, відрізаємо зелену його частину.

    Крок - 1
  2. 02

    Також чистимо від шкірки корінь петрушки і моркву. Цибулю очищаємо від лушпиння. Все це гарненько миємо.

    Крок - 2
  3. 03

    Також слід підготувати курятину. Для приготування бульйону рекомендуємо використовувати курячі стегенця або краще окорок, з цих частин найбільший навар. Курятину потрібно теж добре вимити.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер нарізаємо моркву на середні шматки, також ріжемо навпіл корінь селери і надрезаем зелену його частина. Цибулю просто ріжемо навпіл.

    Крок - 4
  5. 05

    У каструлю викладаємо курятину, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після того, як вода закипить, обов'язково знімаємо піну. Це потрібно робити постійно, щоб бульйон мав гарний вигляд.

    Крок - 5
  6. 06

    Готуємо бульйон приблизно хвилин 20-30, а потім додаємо в каструлю моркву, селеру, корінь петрушки.

    Крок - 6
  7. 07

    Потім викладаємо 2 половинки цибулі на суху сковорідку і ставимо на вогонь, а ще 2 половинки кладемо прямо на палаючу комфорку.

    Крок - 7
  8. 08

    Таким чином цибулю трохи прсмажимо, після чого ми теж кидаємо її в бульйон. Також додаємо лавровий лист, запашний перець і горошок, сіль, і продовжуємо готувати бульйон ще хвилин 20-30.

    Крок - 8
  9. 09

    Готовий бульйон знімаємо з вогню, дістаємо з нього всі інгредієнти і проціджуємо, оскільки будемо використовувати тільки рідину. Коли морква охолоне, можна нарізати її півкільцями.

    Крок - 9
  10. 10

    Тепер приготуємо локшину. Краще відварити її окремо, щоб бульйон залишався прозорим. Отже, в каструлю з киплячою водою, кидаємо локшину, підсолюємо і готуємо хвилин 7, цього часу цілком достатньо.

    Крок - 10
  11. 11

    Після цього відкидаємо локшину на друшляк і промиваємо її тепленькою водою. Ну а тепер викладаємо локшину в тарілку, додаємо моркву, подрібнену зелень петрушки і заливаємо все бульйоном. Смачний і поживний бульон приготований в домашніх умовах готовий. Поспішайте запросити всіх до обіднього столу, нехай насолодяться хорошою стравою.

    Крок - 11

Оцінити рецепт