Насилу віриться, що серед нас знайдеться багато не любителів супів. Адже більшість людей вважають за краще покуштувати в обідню пору свіжого гарячого супчику. Звичайно, кожній господині відомо безліч варіантів всіляких супів, як з м'ясом, так і грибних, рибних або овочевих. Але іноді буває дуже хочеться чогось незвичайного, легкого і при цьому смачного. Дуже гідний уваги варіант - бульйон з локшиною. Це просто дивовижна страва наповнить ваш будинок чудовим ароматом і порадує всю родину. Повірте, такий варіант першої страви популярний у всьому світі і у нас теж є свій рецепт.
Дуже часто, для того щоб приготувати бульйон з локшиною, господині намагаються готувати її самостійно в домашніх умовах. Звичайно, для цього потрібно мати вільний час, адже повозитися з тістом трохи клопітно, хоча локшину при бажанні можна заготовити про запас. Потім просто можна її висушити на рушнику, скласти в поліетиленовий пакет і зберігати до моменту, коли захочеться супчика. Але, повірте, нітрохи не гірше вийде смачний суп з локшиною, купленої в магазині. Потрібно тільки докласти зовсім небагато зусиль, витратити буквально півгодини часу і смачна їжа вже на вашому столі. Секрет нашої страви полягає в тому, що ми змішуємо кілька видів бульйонів, приготованих заздалегідь. Для цього відварюємо окремо курятину і яловичину, після чого м'ясо можна буде використовувати для приготування чогось іншого, а саме відвар підійде нам для нашого кулінарного шедевра. Процес приготування почнемо з приготування приправ для нашого супу. Для цього ставимо на плиту велику каструлю, вливаємо на дно невелику кількість оливкової олії, до речі, можна використовувати будь-яке масло на свій розсуд, потім кидаємо подрібнений часник.
Додаємо в каструлю нарізану кільцями цибулю-шалот, а також соус чилі. Ще тремо сюди ж свіжий імбир і готуємо хвилини 2-3. За цей час ароматний часник і цибуля стануть м'якими.
Тепер заливаємо в каструлю курячий бульйон, а також яловичий, змішуємо їх для того, щоб смак страви був більш насиченим.
Ще вливаємо трохи рибного і соєвого соусу і доливаємо воду. Може вас бентежать наші секретні інгредієнти, але повірте, вся глибина смаку нашого бульйону залежить саме від них.
Всі інгредієнти на сильному вогні доводимо до кипіння і вбиваємо в каструлю курячі яйця. Даємо їм покипіти буквально пару хвилин, а потім акуратно дістаємо зварені цілком яйця в окрему посудину.
А ось тепер в киплячий бульйон кладемо локшину, варимо протягом 3 хвилин або ж дотримуючись інструкції на упаковці. Відварену локшину викладаємо в миску, заливаємо бульйоном, додаємо варене яйце і свіжу зелень. А ось тепер насолоджуйтеся із задоволенням.
Випадкові рецепти