Укр
Рус
Бульйон Перші страви Українська кухня

Бульон з лапшою

( 4.8696 4 523 23 оцінки)
2367 - переглядів
40 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Бульон з лапшою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Китайська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Зваріть локшину на курячому бульйоні і це блюдо полюбите не тільки ви, але і ваші діти.

Інгредієнти

  • Вода 1.7 л.
  • Зелень за смаком
  • Сіль 1 ч.л
  • Борошно 2 1/2 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 1 шт.
  • Курячі сердечка 100 г.
  • Стегно куряче 3 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Добре промиту курятину опустіть в каструлю з холодною водою, доведіть до кипіння і поваріть бульйон, видаляючи піну, десь хвилин 40.

Крок - 1
02

У миску відлийте 3 ст. л. бульйону і охолодіть, а в каструлю з бульйоном викладіть курячі серця і продовжуйте варити. У миску з остиглим бульйоном розбийте яйце, киньте по щіпці солі і цукру, перемішайте виделкою, потроху додаючи борошно.

Крок - 2
03

Вимісіть м'яке, еластичне, але головне, не туге тісто. Лист розкаченого тіста покладіть на деко і помістіть в духовку, заздалегідь розігріту до 180 градусів. Через 3 хвилини підсушене тісто витягніть, остудіть, згорніть рулончиком і поріжте в тонку локшину.

Крок - 3
04

У киплячий курячий бульйон викладіть нашатковану цибулю і крупно потерту моркву, а також додайте очищену, порізану кубиками картоплю і поваріть хвилин 10.

Крок - 4
05

Потім покладіть частину локшини (що залишилася помістіть в пакет і приберіть в морозилку до наступного супу). У суп з локшиною киньте сіль і поваріть приблизно пару хвилин, приберіть з вогню. Перед подачею посипте локшину свіжою зеленню.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти