Укр
Рус
Локшина Перші страви Українська кухня

Бульон з лапшою

( 4.8696 4 523 23 оцінки)
2917 - переглядів
40 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Бульон з лапшою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Китайська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Насилу віриться, що серед нас знайдеться багато не любителів супів. Адже більшість людей вважають за краще покуштувати в обідню пору свіжого гарячого супчику. Звичайно, кожній господині відомо безліч варіантів всіляких супів, як з м'ясом, так і грибних, рибних або овочевих. Але іноді буває дуже хочеться чогось незвичайного, легкого і при цьому смачного. Дуже гідний уваги варіант - бульйон з локшиною. Це просто дивовижна страва наповнить ваш будинок чудовим ароматом і порадує всю родину. Повірте, такий варіант першої страви популярний у всьому світі і у нас теж є свій рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бульон з лапшою" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії87 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Дуже часто, для того щоб приготувати бульйон з локшиною, господині намагаються готувати її самостійно в домашніх умовах. Звичайно, для цього потрібно мати вільний час, адже повозитися з тістом трохи клопітно, хоча локшину при бажанні можна заготовити про запас. Потім просто можна її висушити на рушнику, скласти в поліетиленовий пакет і зберігати до моменту, коли захочеться супчика. Але, повірте, нітрохи не гірше вийде смачний суп з локшиною, купленої в магазині. Потрібно тільки докласти зовсім небагато зусиль, витратити буквально півгодини часу і смачна їжа вже на вашому столі. Секрет нашої страви полягає в тому, що ми змішуємо кілька видів бульйонів, приготованих заздалегідь. Для цього відварюємо окремо курятину і яловичину, після чого м'ясо можна буде використовувати для приготування чогось іншого, а саме відвар підійде нам для нашого кулінарного шедевра. Процес приготування почнемо з приготування приправ для нашого супу. Для цього ставимо на плиту велику каструлю, вливаємо на дно невелику кількість оливкової олії, до речі, можна використовувати будь-яке масло на свій розсуд, потім кидаємо подрібнений часник.

Крок - 1
02

Додаємо в каструлю нарізану кільцями цибулю-шалот, а також соус чилі. Ще тремо сюди ж свіжий імбир і готуємо хвилини 2-3. За цей час ароматний часник і цибуля стануть м'якими.

Крок - 2
03

Тепер заливаємо в каструлю курячий бульйон, а також яловичий, змішуємо їх для того, щоб смак страви був більш насиченим.

Крок - 3
04

Ще вливаємо трохи рибного і соєвого соусу і доливаємо воду. Може вас бентежать наші секретні інгредієнти, але повірте, вся глибина смаку нашого бульйону залежить саме від них.

Крок - 4
05

Всі інгредієнти на сильному вогні доводимо до кипіння і вбиваємо в каструлю курячі яйця. Даємо їм покипіти буквально пару хвилин, а потім акуратно дістаємо зварені цілком яйця в окрему посудину.

Крок - 5
06

А ось тепер в киплячий бульйон кладемо локшину, варимо протягом 3 хвилин або ж дотримуючись інструкції на упаковці. Відварену локшину викладаємо в миску, заливаємо бульйоном, додаємо варене яйце і свіжу зелень. А ось тепер насолоджуйтеся із задоволенням.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -
Халва без насіння - покроковий рецепт, фото 1 Халва без насіння 50 3 3 з 5 - детальніше -
Натуральні цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1 Натуральні цукерки Рафаелло 45 2 3 з 5 - детальніше -
Варення зі слив - покроковий рецепт, фото 1 Варення зі слив 75 1 2 з 5 - детальніше -