Укр
Рус
Бульйон Перші страви Російська кухня

Бульйон з фрикадельками

( 4.8182 4 511 11 оцінок)
2824 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Бульйон з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бульйон з фрикадельками - це дуже смачна страва, яку зможе без будь-яких ускладнень приготувати кожен. Бульйони мають відмінні поживні і зігрівальні властивості, тому їх наявність в раціоні не тільки урізноманітнює ваше меню, але і додасть енергії вашому організму. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати бульйон з фрикадельками. Це невеликі хлібні кульки, які готують з хліба. Щоб правильно приготувати бульйон з фрикадельками, вам потрібно знати всього декілька правил, і процес не забере у вас ні багато часу, ні зусиль. Цими секретами ми з задоволенням з вами поділимося. Варіантів приготування бульйону з фрикадельками існує багато. Можна готувати його відразу і кидати фрикадельки в воду. Якщо ж ви хочете отримати бульйон понаваристіше, то його потрібно готувати вже на готовому м'ясному відварі. Саме цей спосіб ми і використовуємо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бульйон з фрикадельками" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи8.8 гр.
  • Калорії80 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Фрикадельки в бульйоні - це типовий рецепт, який ідеально підходить для приготування їжі в святкові дні або на вечерю, в холодні вечори. Саме цей популярний рецепт, який використовується на кухні для переробки складного черствого хліба. Це багата і поживна перша страва, що підходить для всіх і, взагалі, для самих маленьких вдома. Якщо ви любите побалувати себе першою стравою в бульйоні, надіньте фартух і почніть готувати ці смачні фрикадельки з бульйоном. Отже, в першу чергу розріжте черствий звичайний хліб на кубики.

Крок - 1
02

Далі викладіть скибочки балику (краще навіть використовувати сировялений м'ясний продукт) на обробну дошку і наріжте їх на дрібні шматочки.

Крок - 2
03

Далі в глибоку миску розбийте по черзі курячі яйця. Залийте до них високої жирності молоко (або домашнє). Посоліть суміш, приперчіть чорним меленим перцем і виделкою ретельно змішайте, до однорідної рідкої маси.

Крок - 3
04

Потім подрібнений хліб відправте в іншу велику миску. Залийте хліб підготовленою молочно-яєчною сумішшю і додайте до них раніше подрібнений балик.

Крок - 4
05

Потім засипте в миску до решти продуктів попередньо вимитий і дрібно нашаткований кріп, просійте трохи борошна і добре перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси. Залиште підготовлене хлібне тісто приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

З тіста (яке повинно бути компактним і однорідним в цілому) сформуйте багато маленьких круглих фрикадельок, обертаючи хлібну суміш між змоченими руками.

Крок - 6
07

Далі, в попередньо приготований бульйон, і доведений до кипіння, покладіть підготовлені фрикадели. Готуйте їх на середньому вогні в бульйоні при слабкому кипінні близько 15 хвилин, злегка закривши кришку.

Крок - 7
08

Потім викладіть готові фрикадельки в супові тарілки, залийте бульйоном і прикрасьте нашаткованим кропом. Подавайте бульйон з фрикадельками негайно до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп гаспачо гарячий - покроковий рецепт, фото 1 Суп гаспачо гарячий 50 5 3 з 5 - детальніше -
Шурпа на багатті - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа на багатті 80 6 4 з 5 - детальніше -
Буріто з кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з кукурудзою 25 6 2 з 5 - детальніше -
Рисовий суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп з куркою 95 4 3 з 5 - детальніше -