Укр
Рус
Бульйон Перші страви Російська кухня

Бульйон з фрикадельками

( 4.8182 4 511 11 оцінок)
2242 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Бульйон з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бульйон з фрикадельками - це дуже смачна страва, яку зможе без будь-яких ускладнень приготувати кожен. Бульйони мають відмінні поживні і зігрівальні властивості, тому їх наявність в раціоні не тільки урізноманітнює ваше меню, але і додасть енергії вашому організму. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати бульйон з фрикадельками. Це невеликі м'ясні кульки, які готують з фаршу. Щоб правильно приготувати бульйон з фрикадельками, вам потрібно знати всього декілька правил, і процес не забере у вас ні багато часу, ні зусиль. Цими секретами ми з задоволенням з вами поділимося. Варіантів приготування бульйону з фрикадельками існує багато. Можна готувати його відразу і кидати фрикадельки в воду, тоді навар для бульйону вийде від м'ясних кульок. Якщо ж ви хочете отримати бульйон по наваристий, то його потрібно готувати вже на готовому м'ясному відварі. Саме цей спосіб ми і використовуємо.

Інгредієнти

  • Вода 2.5 л.
  • Перець чорний горошок 6 шт.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Приправи за смаком
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 1 пуч.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля 2 шт.
  • Куряче філе 300 г.
  • Куриця 300 г.
  • Яловичина 300 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Отже, для початку ставимо на плиту каструлю з водою. Коли вона закипить, кидаємо помиту курятину (можна використовувати будь-які частини: крильця, тельбухи, філе, стегна і ін.), Солимо, додаємо лавровий лист і зменшуємо вогонь.

Крок - 1
02

Продовжуємо варити до готовності м'яса, знімаючи непотрібну піну. Також в цей відвар додаємо очищену від лушпиння і перерізану навпіл цибулину і очищену морквину, нарізану кільцями.

Крок - 2
03

Коли цей відвар приготується, ми виймаємо з нього цибулю, моркву і м'ясо, а сам відвар проціджуємо.

Крок - 3
04

Тим часом зробимо фарш для фрикадельок. М'ясо яловичини і курятини пропускаємо через м'ясорубку. Щоб фрикадельки вийшли м'якенькі, м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку двічі.

Крок - 4
05

Ще ми додаємо в фарш цибулю і часник. Їх можна перемолоти разом з м'ясом в м'ясорубці. Також ми підсолюємо фарш.

Крок - 5
06

Далі формуємо самі фрикадельки. Це зробити дуже просто. Для цього використовуємо чайну ложку, якою набираємо фарш. Це дуже зручно і для дозування фаршу, і для формування. Отже, руки мочім в воді, щоб фарш не прилипав, і скочуємо м'ясні кульки розміром з волоський горіх або трохи менше.

Крок - 6
07

Попередньо приготовлений м'ясний відвар ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім додаємо в нього фрикадельки, зменшуємо вогонь, кидаємо перець і приправу для бульйону і продовжуємо варити на повільному вогні, періодично помішуючи і знімаючи піну.

Крок - 7
08

Коли фрикадельки спливуть на поверхню, це буде означати, що вони приготувалися. У самому кінці додаємо в бульйон помиту і дрібно посічену зелень петрушки. Бульйон з фрикадельками готовий. Подавати рекомендуємо з сухариками з білого хліба.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рисовый суп с колбасой - покроковий рецепт, фото 1 Рисовый суп с колбасой 60 5 3 з 5 - детальніше -
Свинина запеченная в рукаве - покроковий рецепт, фото 1 Свинина запеченная в рукаве 90 4 3 з 5 - детальніше -
Кулич творожный - покроковий рецепт, фото 1 Кулич творожный 50 1 4 з 5 - детальніше -
Лагман в казане - покроковий рецепт, фото 1 Лагман в казане 100 6 4 з 5 - детальніше -