Бульйон з фрикадельками - це дуже смачна страва, яку зможе без будь-яких ускладнень приготувати кожен. Бульйони мають відмінні поживні і зігрівальні властивості, тому їх наявність в раціоні не тільки урізноманітнює ваше меню, але і додасть енергії вашому організму. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати бульйон з фрикадельками. Це невеликі хлібні кульки, які готують з хліба. Щоб правильно приготувати бульйон з фрикадельками, вам потрібно знати всього декілька правил, і процес не забере у вас ні багато часу, ні зусиль. Цими секретами ми з задоволенням з вами поділимося. Варіантів приготування бульйону з фрикадельками існує багато. Можна готувати його відразу і кидати фрикадельки в воду. Якщо ж ви хочете отримати бульйон понаваристіше, то його потрібно готувати вже на готовому м'ясному відварі. Саме цей спосіб ми і використовуємо.
Фрикадельки в бульйоні - це типовий рецепт, який ідеально підходить для приготування їжі в святкові дні або на вечерю, в холодні вечори. Саме цей популярний рецепт, який використовується на кухні для переробки складного черствого хліба. Це багата і поживна перша страва, що підходить для всіх і, взагалі, для самих маленьких вдома. Якщо ви любите побалувати себе першою стравою в бульйоні, надіньте фартух і почніть готувати ці смачні фрикадельки з бульйоном. Отже, в першу чергу розріжте черствий звичайний хліб на кубики.
Далі викладіть скибочки балику (краще навіть використовувати сировялений м'ясний продукт) на обробну дошку і наріжте їх на дрібні шматочки.
Далі в глибоку миску розбийте по черзі курячі яйця. Залийте до них високої жирності молоко (або домашнє). Посоліть суміш, приперчіть чорним меленим перцем і виделкою ретельно змішайте, до однорідної рідкої маси.
Потім подрібнений хліб відправте в іншу велику миску. Залийте хліб підготовленою молочно-яєчною сумішшю і додайте до них раніше подрібнений балик.
Потім засипте в миску до решти продуктів попередньо вимитий і дрібно нашаткований кріп, просійте трохи борошна і добре перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси. Залиште підготовлене хлібне тісто приблизно на 15 хвилин.
З тіста (яке повинно бути компактним і однорідним в цілому) сформуйте багато маленьких круглих фрикадельок, обертаючи хлібну суміш між змоченими руками.
Далі, в попередньо приготований бульйон, і доведений до кипіння, покладіть підготовлені фрикадели. Готуйте їх на середньому вогні в бульйоні при слабкому кипінні близько 15 хвилин, злегка закривши кришку.
Потім викладіть готові фрикадельки в супові тарілки, залийте бульйоном і прикрасьте нашаткованим кропом. Подавайте бульйон з фрикадельками негайно до столу.
Випадкові рецепти