Укр
Рус
thermomix thermomix
Бульйон Перші страви Російська кухня

Бульйон в мультиварці

60 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Бульйон в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Дієта: Здорове харчування

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Для тих, хто не має достатньо часу або вміння повозитися з бульйоном, наприклад стежачи за піною, постійно її знімаючи, і виконуючи ряд інших завдань, на допомогу придумали прекрасне диво техніки - мультиварку. Тепер приготувати курячий бульйон стане ще простіше, а результат ні на частку не поступиться за своєю якістю. Навіть навпаки, приготований в мультиварці бульйон, вийде більш увареним і томленим, а процес готування під щільно закритою кришкою збереже незвичайний аромат.

Інгредієнти

  • Лавровий лист 3 шт.
  • Запашний перець 3 шт.
  • Перець чорний горошок 5 шт.
  • Сіль за смаком
  • Часник 3 зуб.
  • Чебрець 1 щіп.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Куриця 600 г.
  • Вода 2 л.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Курятину миємо і довільно нарізаємо. Моркву чистимо, миємо й нарізаємо кільцями або півкільцями.

    Крок - 1
  2. 02

    Те ж саме робимо і з цибулею. Насправді нарізування овочів для бульйону в мультиварці не має особливого значення, тому що в кінці приготування ми все одно витягнемо їх з бульйону.

    Крок - 2
  3. 03

    Часник чистимо і кожен зубчик розчавлюємо за допомогою ножа. Таким чином часник максимально віддасть свій аромат бульйону. Зелень миємо й крупно нарізаємо.

    Крок - 3
  4. 04

    Після того, як всі необхідні інгредієнти будуть готові, ми їх всі разом складаємо в чашу мультиварки, додаємо відразу всі спеції, заливаємо водою і включаємо мультиварку на режим «Суп». Ще можна використовувати режим «Варка». Але в цьому випадку потрібно буде стежити, коли бульйон закипить, а потім перевести мультиварку в режим «Тушкування». Але вибір програм звичайно ж залежить від типу вашої мультиварки.

    Крок - 4
  5. 05

    У будь-якому випадку включайте потрібний режим, а далі приділіть час іншим домашнім справам або собі коханій, тому що далі мультиварка сама займеться приготуванням бульйону. Після звітного сигналу про закінчення програми, дістаємо чашу і проціджуємо бульйон, відокремивши від нього м'ясо і овочі, а також зелень.

    Крок - 5
  6. 06

    В мультиварці бульйон вийде прозорим і апетитним. Тому швидше беремо тарілки і розливаємо нашу страву, прикрашаємо свіжою гілочкою кропу і подаємо до столу з чорним хлібом.

    Крок - 6

Оцінити рецепт