Укр
Рус
Булочки Випічка Валлійська кухня

Булочки «Вкусняшки»

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

734 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочки «Вкусняшки» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня, Російська кухня, Швейцарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Булочки «Вкусняшки» - рум'яна і пишна випічка, яка ідеально підходить для сніданку. Хоча виглядають «Вкусняшки» апетитно і симпатично, робляться вони дуже просто і з мінімуму інгредієнтів. Всі подробиці приготування булочок описані в нашому покроковому рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки «Вкусняшки»" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи46.7 гр.
  • Калорії277 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розкришіть свіжі дріжджі в миску або всипте сухі швидкодіючі. Підігрійте чисту фільтровану воду (до 35-40 градусів) і влийте в миску з дріжджами.

Крок - 1
02

Додайте трохи борошна і цукру. Перемішайте інгредієнти і поставте в тепле місце, щоб дріжджі активувалися.

Крок - 2
03

В окрему ємність просійте через сито борошно, всипте сіль і перемішайте. Надішліть в борошно опару, що підійшла і підігріте до 35-40 градусів молоко. Почніть руками вимішувати тісто.

Крок - 3
04

Влийте рослинне масло і місіть тісто близько 10 хвилин. Воно повинно стати однорідним, м'яким, еластичним і легко відставати від рук і робочої поверхні.

Крок - 4
05

Зберіть тісто для булочок в грудку, покладіть в миску, покрийте тканиною і залиште в теплі на 2 години. За цей час воно має вдвічі вирости в обсязі.

Крок - 5
06

Розстояне тісто перекладіть на робочу поверхню і розріжте на частини за кількістю булочок. Кожному шматочку надайте округлу форму.

Крок - 6
07

Застеліть деко пергаментом і викладіть туди заготовки. Кожну «вкусняшку» розділіть кулінарним шпателем або ножем навпіл, але не до кінця і злегка присипте борошном. Накрийте булочки тканиною і залиште в теплі на 40 хвилин, щоб вони «підросли».

Крок - 7
08

Через 40 хвилин розігрійте духовку до 200 градусів і виберіть верхнє і нижнє запікання без конвекції. На дно поставте піддон з водою для зволоження і відправте лист з булочками в духовку на 20-25 хвилин. Дістаньте готові булочки «Вкусняшки» з духовки і остудіть. Вони рум'яні, м'які і пишні. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменські голубці - покроковий рецепт, фото 1 Вірменські голубці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Перець фарширований без рису - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований без рису 85 6 3 з 5 - детальніше -
Тартар класичний - покроковий рецепт, фото 1 Тартар класичний 45 1 2 з 5 - детальніше -