Укр
Рус
Булочки Випічка Російська кухня

Булочки на молоці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

656 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочки на молоці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Булочки на молоці - м'яка і повітряна дріжджова випічка, яка відмінно підійде для сніданку, закусок і бутербродів. Такі булочки поєднуються і з солодкими (варення, шоколад, згущене молоко), і з солоними (ковбаса, м'ясо, шинка, бекон) начинками. Навіть якщо просто намазати їх вершковим маслом, вийде смачно і апетитно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки на молоці" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи42.8 гр.
  • Калорії292 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для булочок. Заздалегідь вийміть з холодильника вершкове масло, щоб воно розм'якшилося. Яйце вимийте, просушіть і розбийте в окрему ємність. Борошно просійте.

Крок - 1
02

Молоко підігрійте до 35-40 градусів, перелийте в чашу міксера, додайте цукор, покришіть свіжі дріжджі і перемішайте суміш насадкою для тіста (крюком). Не вимикаючи міксер, влийте в чашу яйце і вимішуйте близько 30 секунд.

Крок - 2
03

Вимкніть міксер і всипте в чашу всю муку. Знову вимісіть насадкою для тіста. Коли суміш загусне, додайте сіль. Після цього місіть тісто рівно 2 хвилини. Воно стане схожим на густу липку пасту.

Крок - 3
04

У цей момент почніть по шматочках додавати вершкове масло, кожен раз вимішуючи тісто до однорідності. Готове тісто накрийте харчовою плівкою і поставте в тепло приблизно на 1-1,5 години. Воно повинно сильно вирости в обсязі.

Крок - 4
05

Коли тісто добре підніметься, пріпиліть борошном робочу поверхню, перекладіть туди тісто і сформуйте ковбаску. Розріжте її на шматочки по кількості булочок (у нас 12). Кожен шматочок розкачайте качалкою в тонкий довгий пласт і скрутіть рулетом.

Крок - 5
06

Застеліть деко пергаментом і викладіть туди вийшовші рулетики. Залиште між ними деяку відстань, так як вони ще виростуть в обсязі. Накрийте деко тканиною і залиште в теплі на 15 хвилин.

Крок - 6
07

В окремій ємності змішайте яєчні жовтки з оцтом і змажте сумішшю булочки, щоб вони красиво зарум'янилися при випічці.

Крок - 7
08

Розігрійте духовку до 170 градусів і відправте туди деко з булочками на 15-20 хвилин. Готову випічку вийміть з духовки і остудіть. Булочки на молоці виглядають неймовірно апетитно. При цьому вони дуже м'які і ніжні. Якщо на них натиснути рукою, булочки легко відновлюють форму. Насолоджуйтесь!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фрикадельки в сметанному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в сметанному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена скумбрія з лимоном - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія з лимоном 50 2 3 з 5 - детальніше -
Кава по-турецьки в турці - покроковий рецепт, фото 1 Кава по-турецьки в турці 15 1 2 з 5 - детальніше -
Куряча ковбаса з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Куряча ковбаса з желатином 45 1 3 з 5 - детальніше -