Укр
Рус
Булочки Випічка Бурятска кухня

Булочки з варенням дріжджові

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

789 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочки з варенням дріжджові - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бурятска кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Булочки з варенням або, як їх ще називають "Buhtle" - дуже поширений десерт в Сербії. Вони виглядають дуже повітряними, м'якими і пухнастими, що і є їх смак!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки з варенням дріжджові" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи51 гр.
  • Калорії267 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Залийте в невелику каструлю молоко і засипте трохи цукру. На середньому вогні нагрівайте, поки молоко не стане теплим. Це означає, суміш повинна бути теплою, а не гарячою або киплячою.

Крок - 1
02

Додайте сухі дріжджі в суміш молока і цукру, трохи перемішайте і дайте їм активізуватися / з'являться бульбашки. Розтопіть масло і дайте йому трохи охолонути.

Крок - 2
03

У велику миску розбийте по черзі курячі яйця. Щоб відміряти половину курячого яйця, просто збийте його в мисці, а потім розділіть масу на дві частини. Додайте в яйця сіль, цукор і швидко перемішайте вилкою. Додайте так само раніше підготовлене топлене масло і дріжджі і ще раз перемішайте.

Крок - 3
04

Почніть додавати в яєчну суміш, попередньо просіяне борошно. Продовжуйте додавати борошно порціями, перемішуючи виделкою. Коли стане занадто складно продовжувати місити вилкою, почніть вимішувати масу руками. Додайте досить борошна, щоб тісто відривалося від краю і залишалося трохи липким.

Крок - 4
05

Сформуйте з підготовленого тіста кулю і залиште його в мисці. Накрийте миску кухонним рушником. Залиште тісто в теплому місці, щоб воно збільшилося вдвічі. Це займе не менше 45 хвилин.

Крок - 5
06

А поки змастіть маслом круглу форму для випікання діаметром близько 25 см. Коли тісто збільшиться вдвічі, ще раз трохи його вимісіть. Розділіть тісто приблизно на вісімнадцять кульок.

Крок - 6
07

Втисніть кожну кулю в диск. У центр кожного диска додайте приблизно по ложці варення (цей інгредієнт ви вибираєте на свій смак). Потім закрийте диск з варенням, щоб знову сформувати кулю.

Крок - 7
08

Всі кульки з варенням викладіть в змащену маслом форму для запікання. Накрийте кухонним рушником. Залиште майбутню випічку в теплому місці, щоб вона збільшилася вдвічі. Це займе не менше 30 хвилин.

Крок - 8
09

Тим часом в невеликій мисці змішайте яєчний жовток з водою. Коли булочки збільшаться вдвічі, змастіть кожну яєчною сумішшю. Надішліть деко з булочками в духовку і випікайте при 180 градусах близько 20 хвилин або до золотистої скоринки. Як тільки дріжджові булочки з варенням будуть готові, посипте їх цукровою пудрою і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -
Вишня заморожена - покроковий рецепт, фото 1 Вишня заморожена 20 1 1 з 5 - детальніше -
Варення з черешні - покроковий рецепт, фото 1 Варення з черешні 85 1 2 з 5 - детальніше -