Укр
Рус
Булочки Випічка Італійська кухня

Булочки з шинкою і сиром

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

742 - переглядів
160 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочки з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це відмінні, золотисті, пухнасті булочки, запечені з щедрою начинкою з шинки і сиру, яка пряна, пікантна соковита і м'ясна. Булочки з шинкою і сиром мають золоту хрустку скоринку зовні і пухнастий хліб всередині. Одна велика булочка з напоєм буде простою і швидкою легкою їжею або закускою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки з шинкою і сиром" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи21.7 гр.
  • Калорії243 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Залийте воду в глибоку миску. Засипте в воду сухі дріжджі швидкого приготування.

Крок - 1
02

Через 1 хвилину добре перемішайте розчинні сухі дріжджі в воді. Потім додайте в миску цукор і сіль, знову добре перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 2
03

Додайте в миску розтоплене масло (при 36 градусах) і добре перемішайте. Потім поступово засипте в миску, заздалегідь просіяне борошно і перемішайте рівномірно, поки не утвориться густе тісто.

Крок - 3
04

Після першого вимішування помістіть тісто в миску, накрийте кришкою і відправте в тепле місце на 20 хвилин. Після 20 хвилин відпочинку вимісіть вдруге і знову залиште під закритою кришкою.

Крок - 4
05

Після тривалого відпочинку викладіть тісто на присипану борошном поверхню ще раз вимісіть і розділіть на однакові частини (близько 70 г кожна). Залиште шматки тіста відпочити ще хвилин на 15-20.

Крок - 5
06

Далі за допомогою качалки розкачайте частини тіста в квадратну форму. (Розкочуйте тісто більше, ніж скибочку шинки.) Далі укладіть на квадрат тіста попередньо підготовлену скибочку шинки (можна купити м'ясний виріб вже нарізаний слайсами для зручності).

Крок - 6
07

Потім промажте поверх шинку вершковим сиром і загорніть тісто в рулет. Далі складіть рулет з начинкою в, так звану черепашку, акуратно закріпивши краї, зробіть невеликий надріз за допомогою гострого ножа. Розгорніть розріз, вивернувши трохи начинку.

Крок - 7
08

Помістіть майбутні булочки в формочку для випічки (кексів) і протримайте при температурі 32 градуси близько 1 години.

Крок - 8
09

Тим часом нагрійте духовку до 190 градусів. Розігрійте в духовці деко приблизно 10 хвилин. Потім помістіть в гарячий деко формочки з начиненим тістом, зверху кожен пиріжок змастіть збитим курячим яйцем і посипте натертим на крупну тертку сиром моцарелла.

Крок - 9
10

Закрийте деко з формочками кришкою, щоб не торкалася до тіста і відправте в розігріту духовку. Запікайте випічку протягом 12 хвилин, потім зніміть кришку і продовжуйте випікати ще близько 3 хвилин. Булочки з шинкою і сиром будуть готові.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Курячий шашлик на шпажках - покроковий рецепт, фото 1 Курячий шашлик на шпажках 120 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані гриби в беконі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані гриби в беконі 55 3 3 з 5 - детальніше -