Це відмінні, золотисті, пухнасті булочки, запечені з щедрою начинкою з шинки і сиру, яка пряна, пікантна соковита і м'ясна. Булочки з шинкою і сиром мають золоту хрустку скоринку зовні і пухнастий хліб всередині. Одна велика булочка з напоєм буде простою і швидкою легкою їжею або закускою.
Залийте воду в глибоку миску. Засипте в воду сухі дріжджі швидкого приготування.
Через 1 хвилину добре перемішайте розчинні сухі дріжджі в воді. Потім додайте в миску цукор і сіль, знову добре перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів.
Додайте в миску розтоплене масло (при 36 градусах) і добре перемішайте. Потім поступово засипте в миску, заздалегідь просіяне борошно і перемішайте рівномірно, поки не утвориться густе тісто.
Після першого вимішування помістіть тісто в миску, накрийте кришкою і відправте в тепле місце на 20 хвилин. Після 20 хвилин відпочинку вимісіть вдруге і знову залиште під закритою кришкою.
Після тривалого відпочинку викладіть тісто на присипану борошном поверхню ще раз вимісіть і розділіть на однакові частини (близько 70 г кожна). Залиште шматки тіста відпочити ще хвилин на 15-20.
Далі за допомогою качалки розкачайте частини тіста в квадратну форму. (Розкочуйте тісто більше, ніж скибочку шинки.) Далі укладіть на квадрат тіста попередньо підготовлену скибочку шинки (можна купити м'ясний виріб вже нарізаний слайсами для зручності).
Потім промажте поверх шинку вершковим сиром і загорніть тісто в рулет. Далі складіть рулет з начинкою в, так звану черепашку, акуратно закріпивши краї, зробіть невеликий надріз за допомогою гострого ножа. Розгорніть розріз, вивернувши трохи начинку.
Помістіть майбутні булочки в формочку для випічки (кексів) і протримайте при температурі 32 градуси близько 1 години.
Тим часом нагрійте духовку до 190 градусів. Розігрійте в духовці деко приблизно 10 хвилин. Потім помістіть в гарячий деко формочки з начиненим тістом, зверху кожен пиріжок змастіть збитим курячим яйцем і посипте натертим на крупну тертку сиром моцарелла.
Закрийте деко з формочками кришкою, щоб не торкалася до тіста і відправте в розігріту духовку. Запікайте випічку протягом 12 хвилин, потім зніміть кришку і продовжуйте випікати ще близько 3 хвилин. Булочки з шинкою і сиром будуть готові.
Випадкові рецепти