Укр
Рус
Булочки Випічка Австрійська кухня

Булочки з корицею з дріжджового тіста

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

804 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Булочки з корицею з дріжджового тіста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Легко, швидко і смачно! Вам сподобається наш рецепт булочок з корицею з дріжджового тіста. Покроково виконаємо рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки з корицею з дріжджового тіста" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи61.4 гр.
  • Калорії352 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розчиніть дріжджі в чашці з теплим молоком, накрийте тканиною і дайте постояти 5 хвилин, поки дріжджі не збільшаться розміри.

Крок - 1
02

У лопастному міксері або кухонному комбайні змішайте вершкове масло, цукор, сіль, курячі яйця та заздалегідь просіяне борошно до однорідності.

Крок - 2
03

Замініть лопать міксера на гачок, і додайте в чашу, раніше підготовлену молочну суміш з дріжджами, перемішуючи, поки всі інгредієнти добре не змішаються.

Крок - 3
04

Помістіть цю суміш в промаслену миску і накрийте тканиною. Дайте постояти масі не менше години, бажано в теплому місці, поки вона не збільшиться вдвічі.

Крок - 4
05

Викладіть підготовлене тісто на велику плоску поверхню, за допомогою борошна і качалкою розкачайте його в прямокутник довжиною приблизно 40 см і шириною близько 25 см.

Крок - 5
06

Далі руками акуратно покрийте всю поверхню розкачане тісто трохи розтопленим вершковим маслом, зверху посипте рясно корицею по всьому шматку тіста і присипте коричневим цукром. Слідкуйте за тим, щоб три інгредієнта начинки добре розподілилися по всій поверхні тіста.

Крок - 6
07

Дуже обережно з найдовшого боку тіста почніть формувати рулет, поки не дійдете до протилежної сторони. Наріжте обережно дуже гострим ножем невеликі рулетики шириною близько 4 см.

Крок - 7
08

Змастіть маслом і посипте борошном деко, помістіть кожен рулетик на деко і дайте їм відпочити приблизно 30 хвилин. Тісто з начинкою (рулетики) знову збільшиться в розмірі. Розігрійте духовку до 180 градусів, відправте лист з рулетами в духовку і випікайте булочки приблизно 20 хвилин або поки вони не почнуть підрум'янюватися.

Крок - 8
09

Випікаючи, паралельно зробіть глянсову суміш. Для цього в блендері змішайте всі інгредієнти (масло, цукрову пудру, вершковий сир, трохи ванілі і сіль), поки вони не стануть однорідними. Якщо ви віддаєте перевагу більше рідині, помістіть суміш на кілька секунд в мікрохвильову піч. Коли булочки з корицею з дріжджового тіста будуть готові, покрийте їх приготовленою глянсовою сумішшю і насолодіться результатом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Апельсиновий сік - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий сік 40 1 2 з 5 - детальніше -
Рагу без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Рагу без м’яса 60 4 3 з 5 - детальніше -
Лангет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з яловичини 75 4 3 з 5 - детальніше -
Булочки з варенням дріжджові - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з варенням дріжджові 70 3 3 з 5 - детальніше -