Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Булочки Випічка Російська кухня

Булочка з вишнею

( 4.7500 4 58 8 оцінок)
916 - переглядів
60 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Булочка з вишнею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для того, щоб підняти настрій за чаюванням, немає нічого кращого домашньої випічки, до того ж, якщо ви цим займаєтеся самостійно і є величезне бажання порадувати сім'ю чимось смачним і новим. Для такого випадку у нас в запасі відмінний варіант здоби - ніжна, апетитна і зовсім нескладна в приготуванні булочка з вишнею, яка припаде до смаку і дорослим і діткам. Готувати такий десерт простіше простого, тому ніяких особливих зусиль докладати не доведеться, ну хіба що трішки терпіння і любові, а в результаті вийде м'яка, пишна і повітряна випічка з ароматною і соковитою начинкою всередині.

Інгредієнти

  • Борошно 350 г.
  • Дріжджі сухі 7 г.
  • Молоко 160 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Оливкова олія 20 г.
  • Цукор 4 ст.л
  • Ванільний цукор 1 ч.л
  • Вишня 2 скл.
  • Цукрова пудра за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб булочки були м'якими, занадто багато дріжджів додавати не потрібно. Тоді вони будуть солодкими, запашними та й дріжджовий післясмак нам ні до чого. Для початку візьмемо всі сухі інгредієнти і обов'язково зважимо. Щоб тісто вийшло потрібно витримати рецептуру. Отже, засипаємо в глибокий глечик борошно, найкраще, звісно, пшеничну вищого якості.

Крок - 1
02

Потім додаємо сухі дріжджі, які попередньо розчиняти не обов'язково, цукор-пісок, а також ванільний цукор.

Крок - 2
03

Після цього вбиваємо одне яйце і вливаємо молоко, трохи підігріте або хоча б кімнатної температури, ні в якому разі не можна використовувати холодне.

Крок - 3
04

Ще додаємо трохи оливкової олії і починаємо перемішувати за допомогою лопатки. Коли тісто почне схоплюватися, викладаємо на поверхню, трохи посипану борошном, і вимішуємо руками не менше 10 хвилин, поки воно не стане еластичним. Перекладаємо тісто в миску і залишаємо на 1 годину для зростання, воно має подвоїтися в обсязі.

Крок - 4
05

По закінченню цього часу тісто знову перекладаємо на стіл, трохи посипаний борошном і розгортаємо його в пласт. Після цього розрізаємо його на 8 частин, утворивши таким чином трикутники.

Крок - 5
06

На широку частину трикутника викладаємо вишні, вони можуть бути як свіжими, так і розмороженими або навіть з варення. Посипаємо трохи цукром і звертаємо рулетиком. Потім скріплюємо тістом з усіх боків, роблячи защипи, щоб начинка не випадала і не витікала.

Крок - 6
07

Приготовлені вироби залишаємо на 15-20 хвилин, щоб трохи підійшли, після чого викладаємо на листи для запікання, змащуємо зверху збитим яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 12-15 хвилин, поки вони не стануть коричневими.

Крок - 7
08

Після цього дістаємо булочки з духовки і трохи охолоджуємо. Після цього перекладаємо на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. Не сумнівайтеся, ваша булочка з вишнею точно сподобається вашим рідним, а можливо і гостям.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Карпаччо - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо 30 1 2 з 5 - детальніше -
Справжній рецепт гамбургера - покроковий рецепт, фото 1 Справжній рецепт гамбургера 55 5 2 з 5 - детальніше -
Желе шарами - покроковий рецепт, фото 1 Желе шарами 80 3 3 з 5 - детальніше -
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -