Укр
Рус
Булочки Випічка Французька кухня

Булочка з корицею

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1743 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочка з корицею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ситна і смачна булочка з корицею. Створюється легко і швидко, а насичений аромат кориці буде хвилювати вас в процесі всього нетривалого приготування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочка з корицею" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири10.8 гр.
  • Вуглеводи48.3 гр.
  • Калорії317 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться приготуванням самого тіста. У глибоку миску засипте просіяне борошно, розбийте по черзі курячі яйця, покладіть нерозтоплене вершкове масло, присахаріть і трохи посоліть.

Крок - 1
02

В окремій маленькій мисці розведіть пекарські дріжджі в теплому молоці і добре перемішайте, дайте якийсь час постояти суміші.

Крок - 2
03

Потім залийте отриману молочно-дріжджову суміш в миску з борошном і за допомогою міксера або вінчика ретельно все збийте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси. Дайте утвоеному тісту постояти близько години.

Крок - 3
04

Після закінчення цього часу викладіть настояне тісто на присипану борошном дошку і за допомогою качалки розкачайте його в тонкий квадрат.

Крок - 4
05

Змастіть пласт з тіста попередньо розтопленим вершковим маслом. Поверх масла посипте тісто сумішшю з цукру і кориці, залишаючи широку, смугу з одного краю пласта.

Крок - 5
06

Загорніть усипане тісто в тонкий рулет. Верхня не присипати частина пласта буде склеювати і тримати тісто, щоб рулет не розвалювався.

Крок - 6
07

Щоб мати красиву форму майбутніх булочок, розріжте рулет на шматочки так звані «трапеції», починаючи з одного кінця під кутом 45 градусів, чергуючи надрізи вліво і вправо.

Крок - 7
08

Помістіть кожну трапецію з тіста на деко, з невеликою відстанню один від одного. У верхній частині кожної майбутньої булочки акуратно притисніть за допомогою вилки, це дозволить утворити більш красиву форму страви.

Крок - 8
09

Далі помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 20 -25 хвилин. Булочки з корицею виростуть в розмірі і знайдуть красивий золотистий колір.

Крок - 9
10

Готову випічку укладіть в блюдо, дайте трохи охолонути, а потім заварюйте чай і швидше приступайте пробувати незвичайну і ароматну страву.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина пшенична - покроковий рецепт, фото 1 Локшина пшенична 50 6 2 з 5 - детальніше -
Такос з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Такос з креветками 30 3 2 з 5 - детальніше -
Деруни (оладки) - покроковий рецепт, фото 1 Деруни (оладки) 40 3 2 з 5 - детальніше -