Укр
Рус
Булочки Випічка Американська кухня

Булочка для бургерів

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
1006 - переглядів
50 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Булочка для бургерів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо раптом ви зважитеся приготувати смачний домашній сендвіч або гамбургер, то перш за все вам необхідно навчитися випікати гідні цієї страви булочки. Тому мені дуже хочеться поділитися з вами воістину класним рецептом цих борошняних виробів, які не тільки ідеально підійдуть для бургерів, а й миттєво будуть з'їдені вашими рідними за сніданком, варто тільки доповнити їх сиром, огірком або шинкою. Звичайно ви можете мені заперечити, адже легше купити готові булочні вироби, але повірте, вдома можна легко зробити шикарні булочки для бургерів.

Інгредієнти

  • Кунжут 1 ст.л
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Молоко сухе 2 ст.л
  • Дріжджі 2 ч.л
  • Цукор 2 ст.л
  • Борошно 2 скл.
  • Вода 3/4 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Булочки, приготовані за цим рецептом, вийдуть м'якими, але ні в якому разі, не клейкими, з ніжною скоринкою, пухнасті, з солодкуватим вершковим ароматом і запаморочливим смаком. В першу чергу ставимо на плиту сковорідку і наливаємо в неї невелику кількість води. Посипаємо борошном і інтенсивно перемішуючи лопаткою, готуємо, поки на сковороді утвориться однорідна маса, за консистенцією нагадуюча рідку сметану. Переливаємо в глибоку миску.

Крок - 1
02

Тепер в іншу посудину наливаємо теплу воду і всипаємо цукор. Після цього додаємо дріжджі і перемішавши, залишаємо на 5 хвилин, щоб тісто підійшло.

Крок - 2
03

Ще в одну глибоку миску всипаємо просіяне борошно, а також сухе молоко. Потім додаємо сіль і добре все змішуємо вінчиком.

Крок - 3
04

Після цього додаємо рослинне масло, трохи перемішуємо руками і перекладаємо сюди ж заздалегідь приготовлену дріжджову опару і добре перемішуємо. Тісто трохи густувате, тому додаємо до нього суміш борошна з водою, яку приготували раніше.

Крок - 4
05

Тепер замішуємо тісто протягом 2-3 хвилин, перекладаємо на дощечку і добре вимісивши, скочуємо в кулю.

Крок - 5
06

Після цього глибоку миску змащуємо рослинним маслом, перекладаємо туди скручене тісто і змащуємо його теж маслом. Потім накриваємо миску з тістом серветкою і залишаємо на 1 годину.

Крок - 6
07

За цей час тісто трохи підійде і стане повітряним. Викладаємо його на стіл і переминаємо ще хвилину. Потім розрізаємо приготоване тісто на 3 частини і викочуємо кожну окремо, формуючи ідеально круглі гладкі кульки.

Крок - 7
08

Тепер викладаємо їх в форму для запікання і накривши тканинною серветкою, залишаємо на півгодини. За цей час тісто трохи підійде. Змащуємо кульки з тіста маслом і посипаємо кунжутним насінням. Після цього поміщаємо форму з тістом в чудо-пічку, закриваємо кришку і випікаємо булочки протягом 20-25 хвилин.

Крок - 8
09

Готові рум'яні булочки змащуємо зверху маслом і накривши тканиною або серветкою, залишаємо до повного охолодження. Готові булочки для бургерів такі пишні і апетитні, що не залишать байдужим нікого з членів вашої сім'ї, а приготований з них бургер просто уб'є наповал будь-якого гурмана.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Стейк из кеты в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Стейк из кеты в духовке 35 2 2 з 5 - детальніше -
Пудинг из тыквы - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг из тыквы 50 3 3 з 5 - детальніше -
Салат с лососем слоеный - покроковий рецепт, фото 1 Салат с лососем слоеный 45 4 3 з 5 - детальніше -
Банош - покроковий рецепт, фото 1 Банош 45 4 2 з 5 - детальніше -