Укр
Рус
Булочки Випічка Болгарська кухня

Булочки з мармеладом

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

827 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Булочки з мармеладом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Назва говорить сама за себе. Ніжні, ароматні, що тануть у роті булочки з мармеладом, вкриті цукровою пудрою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки з мармеладом " (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири81.1 гр.
  • Вуглеводи0.6 гр.
  • Калорії743 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку акуратно руками роздавіть вологі дріжджі в невелику миску. Можете придавити виделкою дріжджі.

Крок - 1
02

Далі залийте в миску до дріжджів заздалегідь підігріте молоко (краще використовувати домашнього приготування), засипте цукор, попередньо просіяне борошно і ретельно все перемішайте, до об'єднання продуктів. Накрийте миску з утвореною масою тканиною і відставте в теплому місці, щоб вона піднялася.

Крок - 2
03

Приготуйте тісто. Насипте в миску, заздалегідь просіяне борошно, додайте цукор і трохи солі.

Крок - 3
04

Потім розбийте в миску по черзі курячі яйця, залийте топлене і трохи остигле вершкове масло.

Крок - 4
05

Тепер відправте в миску, раніше підготовлену дріжджову закваску, яка за цей час вже майже подвоїлася. Замісіть руками або за допомогою тістоміса еластичне тісто. Перекладіть приготоване тісто в миску, накрийте знову тканиною і відставте приблизно на 45 хвилин.

Крок - 5
06

Викладіть настояне тсто на стільницю, присипану невеликою кількістю борошна. Розділіть тісто на 12 частин.

Крок - 6
07

Далі кожну частину тіста злегка розрівняйте руками в невеликий коржик. Нанесіть чайну ложку (або мірну ложку) мармеладу або джему (будь-якого смаку на свій вибір) в центр кожного підготовленого коржа з тіста. Потім руками акуратно склейте всі краї коржа, сформувавши булочки невеликого розміру.

Крок - 7
08

Викладіть підготовлені булочки з мармеладом на попередньо застелений пергаментним папером деко, змастіть кожну, заздалегідь приготовленою яєчною сумішшю, накрийте його кришкою, щоб піднятися майбутній випічці приблизно на 10 хвилин.

Крок - 8
09

Надішліть деко з випічкою в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хвилин. Готові булочки з мармеладом посипте цукровою пудрою, остудіть і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Люля кебаб з курки - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з курки 45 5 3 з 5 - детальніше -
Ікра з баклажана в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з баклажана в мультиварці 70 6 3 з 5 - детальніше -
Сирний соус для начос - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус для начос 15 1 2 з 5 - детальніше -