Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Булочки на сироватці

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пухнасті і м'які булочки довго не черствіють.

Інгредієнти

Сіль за смаком
Борошно500 г.
Цукор110 г.
Ванілін1 щіп.
Вершкове масло2 ст.л
Маргарин120 г.
Дріжджі сухі2 ч.л
Яйце2 шт.
Сироватка200 мл.

Покроковий рецепт

01

У підігрітій сироватці розчинити дріжджі, долити розтоплене вершкове масло, ввести збиті з ваніліном і цукром яйця, додати частинами борошно і замісити м'яке тісто.

Крок - 1
02

У теплому місці тісто має піднятися тричі і кожен раз треба його прим’яти . Після третього підйому тісто розділити на  декілька  рівних частин.

Крок - 2
03

Всі частини розкачати тонкими листами, змастити їх розтопленим вершковим маслом, посипати цукровим піском, згорнути рулетиками і нарізати кільцями.

Крок - 3
04

Майбутні булочки викласти на змащене маслом деко, верхівки змастити розбовтаним жовтком і дати час (20 хв.) для вистоювання. Випікаються булочки на сироватці в добре розігрітій до 180º духовій шафі 25 хвилин.

Крок - 4

Оцінити рецепт