Укр
Рус
Булочки Випічка Українська кухня

Булочки на сироватці

( 4.8333 4 530 30 оцінок)
2645 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пухнасті і м'які булочки довго не черствіють.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Борошно 500 г.
  • Цукор 110 г.
  • Ванілін 1 щіп.
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Маргарин 120 г.
  • Дріжджі сухі 2 ч.л
  • Яйце 2 шт.
  • Сироватка 200 мл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У підігрітій сироватці розчинити дріжджі, долити розтоплене вершкове масло, ввести збиті з ваніліном і цукром яйця, додати частинами борошно і замісити м'яке тісто.

Крок - 1
02

У теплому місці тісто має піднятися тричі і кожен раз треба його прим’яти . Після третього підйому тісто розділити на  декілька  рівних частин.

Крок - 2
03

Всі частини розкачати тонкими листами, змастити їх розтопленим вершковим маслом, посипати цукровим піском, згорнути рулетиками і нарізати кільцями.

Крок - 3
04

Майбутні булочки викласти на змащене маслом деко, верхівки змастити розбовтаним жовтком і дати час (20 хв.) для вистоювання. Випікаються булочки на сироватці в добре розігрітій до 180º духовій шафі 25 хвилин.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сырный соус с макаронами - покроковий рецепт, фото 1 Сырный соус с макаронами 45 1 2 з 5 - детальніше -
Почки - покроковий рецепт, фото 1 Почки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Печенье "Орешки" - покроковий рецепт, фото 1 Печенье "Орешки" 50 3 3 з 5 - детальніше -
 Перец фаршированный курицей - покроковий рецепт, фото 1 Перец фаршированный курицей 75 4 3 з 5 - детальніше -