Укр
Рус
thermomix thermomix
Булочки Випічка Французька кухня

Булочка з сиром

60 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Булочка з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дріжджові троянди із солодким сиром - казковий десерт, від якого неможливо встояти! Ми впевнені, що кожен з вас коли-небудь їв класичні солодкі булочки. Але тут ми пропонуємо вам приготувати традиційні булочки з сиром у вигляді троянд. Вони красиві, пухнасті, дуже ароматні і смачні. Булочки, приготовані таким чином, здивують ваших близьких.

Інгредієнти

  • Цукрова пудра за смаком
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Апельсин 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Мигдаль 150 г.
  • Сир 300 г.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Сіль 1 щіп.
  • Дріжджі сухі 7 г.
  • Молоко 180 мл.
  • Ванільний цукор 10 г.
  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 200 г.
  • Борошно 500 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    У невеликій мисці змішайте курячі жовтки з сіллю, потім додайте цукор, ванільний цукор і добре перемішайте. Далі залийте тепле молоко і перемішайте, щоб всі інгредієнти об'єдналися і утворили не надто густу однорідну суміш.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі у велику миску засипте просіяне борошно, додайте цедру лимона, раніше підготовлену яєчно-молочну масу, дріжджі і почніть вміст місити.

    Крок - 2
  3. 03

    Трохи вимісити тісто, поступово додайте в миску розтоплене масло і продовжуйте місити ще хвилин 15, до утворення однорідної маси, більш густої консистенції. Покладіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште на 40 хвилин настоятися.

    Крок - 3
  4. 04

    Тим часом приготуйте начинку: в миску покладіть сир, додайте апельсинову цедру, подрібнений в порошок мигдаль, засипте цукор і ванільну есенцію.

    Крок - 4
  5. 05

    Окремо в мисці збийте виделкою куряче яйце і поступово додайте утворену яєчну масу в миску з сирною начинкою. За необхідності додайте більше яєць, щоб вийшло гладке, повітряне сирне тісто. Утворіть з підготовленої сирної суміші невеликого розміру кульки.

    Крок - 5
  6. 06

    Перевірте раніше приготоване тісто в мисці, якщо воно піднялося, викладіть його на змащений маслом стіл і розділіть на рівні частини.

    Крок - 6
  7. 07

    Розкачайте кожну частину за допомогою качалки на пласти діаметром 15-16 см, краї повинні бути рівними і гладкими. Розріжте кожен пласт на хрест (4 частини), не розрізаючи центр.

    Крок - 7
  8. 08

    Помістіть сирну кульку посередині кожного розрізаного пласта з тіста, а потім акуратно загорніть частини в одному напрямку, не перетинаючи пелюстки. В кінці ви отримаєте красиві троянди, які помістіть на заздалегідь застелений пергаментним папером деко.

    Крок - 8
  9. 09

    Далі рясно промажте кожну троянду заздалегідь збитим яйцем, змішаним з невеликою кількістю води і, за бажанням, прикрасьте мигдальними пластівцями.

    Крок - 9
  10. 10

    Помістіть деко в попередньо розігріту духовку до 190 градусів приблизно на 25 хвилин. Потім викладіть готові булочки з сиром на блюдо, рясно посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

    Крок - 10

Оцінити рецепт