Дріжджові троянди із солодким сиром - казковий десерт, від якого неможливо встояти! Ми впевнені, що кожен з вас коли-небудь їв класичні солодкі булочки. Але тут ми пропонуємо вам приготувати традиційні булочки з сиром у вигляді троянд. Вони красиві, пухнасті, дуже ароматні і смачні. Булочки, приготовані таким чином, здивують ваших близьких.
У невеликій мисці змішайте курячі жовтки з сіллю, потім додайте цукор, ванільний цукор і добре перемішайте. Далі залийте тепле молоко і перемішайте, щоб всі інгредієнти об'єдналися і утворили не надто густу однорідну суміш.
Далі у велику миску засипте просіяне борошно, додайте цедру лимона, раніше підготовлену яєчно-молочну масу, дріжджі і почніть вміст місити.
Трохи вимісити тісто, поступово додайте в миску розтоплене масло і продовжуйте місити ще хвилин 15, до утворення однорідної маси, більш густої консистенції. Покладіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште на 40 хвилин настоятися.
Тим часом приготуйте начинку: в миску покладіть сир, додайте апельсинову цедру, подрібнений в порошок мигдаль, засипте цукор і ванільну есенцію.
Окремо в мисці збийте виделкою куряче яйце і поступово додайте утворену яєчну масу в миску з сирною начинкою. За необхідності додайте більше яєць, щоб вийшло гладке, повітряне сирне тісто. Утворіть з підготовленої сирної суміші невеликого розміру кульки.
Перевірте раніше приготоване тісто в мисці, якщо воно піднялося, викладіть його на змащений маслом стіл і розділіть на рівні частини.
Розкачайте кожну частину за допомогою качалки на пласти діаметром 15-16 см, краї повинні бути рівними і гладкими. Розріжте кожен пласт на хрест (4 частини), не розрізаючи центр.
Помістіть сирну кульку посередині кожного розрізаного пласта з тіста, а потім акуратно загорніть частини в одному напрямку, не перетинаючи пелюстки. В кінці ви отримаєте красиві троянди, які помістіть на заздалегідь застелений пергаментним папером деко.
Далі рясно промажте кожну троянду заздалегідь збитим яйцем, змішаним з невеликою кількістю води і, за бажанням, прикрасьте мигдальними пластівцями.
Помістіть деко в попередньо розігріту духовку до 190 градусів приблизно на 25 хвилин. Потім викладіть готові булочки з сиром на блюдо, рясно посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.
Випадкові рецепти