Укр
Рус
Булочки Випічка Французька кухня

Булочка з сиром

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1951 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочка з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дріжджові троянди із солодким сиром - казковий десерт, від якого неможливо встояти! Ми впевнені, що кожен з вас коли-небудь їв класичні солодкі булочки. Але тут ми пропонуємо вам приготувати традиційні булочки з сиром у вигляді троянд. Вони красиві, пухнасті, дуже ароматні і смачні. Булочки, приготовані таким чином, здивують ваших близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочка з сиром" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи32.5 гр.
  • Калорії263 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій мисці змішайте курячі жовтки з сіллю, потім додайте цукор, ванільний цукор і добре перемішайте. Далі залийте тепле молоко і перемішайте, щоб всі інгредієнти об'єдналися і утворили не надто густу однорідну суміш.

Крок - 1
02

Далі у велику миску засипте просіяне борошно, додайте цедру лимона, раніше підготовлену яєчно-молочну масу, дріжджі і почніть вміст місити.

Крок - 2
03

Трохи вимісити тісто, поступово додайте в миску розтоплене масло і продовжуйте місити ще хвилин 15, до утворення однорідної маси, більш густої консистенції. Покладіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште на 40 хвилин настоятися.

Крок - 3
04

Тим часом приготуйте начинку: в миску покладіть сир, додайте апельсинову цедру, подрібнений в порошок мигдаль, засипте цукор і ванільну есенцію.

Крок - 4
05

Окремо в мисці збийте виделкою куряче яйце і поступово додайте утворену яєчну масу в миску з сирною начинкою. За необхідності додайте більше яєць, щоб вийшло гладке, повітряне сирне тісто. Утворіть з підготовленої сирної суміші невеликого розміру кульки.

Крок - 5
06

Перевірте раніше приготоване тісто в мисці, якщо воно піднялося, викладіть його на змащений маслом стіл і розділіть на рівні частини.

Крок - 6
07

Розкачайте кожну частину за допомогою качалки на пласти діаметром 15-16 см, краї повинні бути рівними і гладкими. Розріжте кожен пласт на хрест (4 частини), не розрізаючи центр.

Крок - 7
08

Помістіть сирну кульку посередині кожного розрізаного пласта з тіста, а потім акуратно загорніть частини в одному напрямку, не перетинаючи пелюстки. В кінці ви отримаєте красиві троянди, які помістіть на заздалегідь застелений пергаментним папером деко.

Крок - 8
09

Далі рясно промажте кожну троянду заздалегідь збитим яйцем, змішаним з невеликою кількістю води і, за бажанням, прикрасьте мигдальними пластівцями.

Крок - 9
10

Помістіть деко в попередньо розігріту духовку до 190 градусів приблизно на 25 хвилин. Потім викладіть готові булочки з сиром на блюдо, рясно посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Осетинський пиріг з помідором - покроковий рецепт, фото 1 Осетинський пиріг з помідором 180 4 4 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з моркви 45 5 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з грибами 75 6 3 з 5 - детальніше -