Укр
Рус
Булочки Випічка Французька кухня

Булочка солодка

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1154 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочка солодка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Солодкі булочки люблять багато хто, особливо діти. Приготування булочок з чорничною начинкою в домашніх умовах буде прекрасним заняттям не тільки для вас, а й для вашої малечі, адже таку випічку можна створити різної форми.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочка солодка" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи41.9 гр.
  • Калорії335 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску влийте тепле молоко, розбийте по черзі курячі яйця. Потім залийте в миску рідкий мед, засипте трохи цукру і присоліть. Тепер за допомогою вінчика або міксера ретельно все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Далі укладіть в миску вершкове масло, засипте просіяне борошно і сухі дріжджі. Руками акуратно і досить довго вимісіть вміст миски, до утворення однорідного густого тіста. Покладіть утворене тісто в миску, накрийте його кухонним рушником і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Тепер трохи змоченими руками утворіть з настояного тіста невеликого розміру (бажано однакові) кульки. Помістіть підготовлені кульки з тіста на попередньо застелений пергаментним папером деко, з невеликою відстанню один від одного.

Крок - 3
04

Далі підготуйте спеціальну начинку для майбутньої страви. Для цього в невелику ємність висипте борошно (можна використовувати мигдальне, вона додасть більш насичений аромат), засипте цукор і шматок вершкового масла. Потім руками розімніть все в однорідну масу густої консистенції.

Крок - 4
05

Далі за допомогою склянки або іншої ємності з вузьким дном, притисніть кожну кульку з тіста таким чином, щоб утворилися так звані ватрушки. Кожну утворену заготовку з тіста рясно промажте заздалегідь збитим яйцем.

Крок - 5
06

Тепер в кожну змащену ватрушку укладіть попередньо вимиті і просушені ягоди чорниці (можна використовувати будь-яку дрібну ягоду).

Крок - 6
07

Далі посипте заготовки з тіста раніше підготовленою начинкою і відправте лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, приблизно на 25-30 хвилин.

Крок - 7
08

Коли почуєте невимовний аромат і побачите красиву рум'яну випічку, швидше діставайте готові солодкі булочки з духовки і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою і сиром 30 4 2 з 5 - детальніше -
Мармелад з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з гарбуза 55 3 3 з 5 - детальніше -
Макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни 45 1 3 з 5 - детальніше -