Рецепт швидких обідніх булочок допоможе вам зробити супер м'яку і пухнасту випічку менш ніж за дві години. Цей швидкий рецепт шкільних булочок з вечерею просто дивовижний.
Змішайте теплу воду, трохи цукру і сухі дріжджі в мисці. Перемішайте, поки дріжджі і цукор не розчиняться. Залиште настоятися вміст (близько 5 хвилин). Якщо ви використовуєте миттєві активні дріжджі, вам не потрібно залишати їх настоюватися.
У великій мисці змішайте сіль, просіяне борошно і засипте цукор. Зробіть поглиблення в центрі суміші борошна і вилийте туди тепле молоко, розтоплене вершкове масло (за бажанням можна додати збиті курячі яйця) і раніше підготовлену суміш дріжджів.
Розмішайте ложкою або використовуйте міксер, щоб ретельно збити, поки не об'єднаються всі інгредієнти. У вас повинно вийти дуже липке тісто. Накрийте тісто в мисці вологим рушником і дайте піднятися в теплому місці. Вам знадобиться приблизно близько 1,5 години. Можна залишити тісто в розігрітій духовці приблизно на 2 хвилини.
Після того, як обсяг збільшитися втричі, відбийте тісто і викладіть його на стільницю, рясно посипану борошном. Сформуйте тісто в форму рулету, посипаючи борошном, щоб зробити його менш липким. Розріжте на чотири частини, потім наріжте кожну з цих частин на три частини.
Вирівняйте шматок тіста рукою, а потім підніміть краї до центру, щоб зробити грубу форму кола. Помістіть сформовану заготовку (майбутня булка) в змащений маслом деко або, який був покритий папером для випічки. Накрийте деко поліетиленовою плівкою або папером для випічки і дайте піднятися, близько 40 хвилин.
Далі зніміть папір, відправте лист з вмістом в розігріту духовку і випікайте при температурі 200 градусів близько 15-20 хвилин, поки булочки не стануть золотисто-коричневими. Дайте охолонути готовим булочкам шкільним в деку протягом декількох хвилин, а потім вийміть на решітку, щоб повністю охолодити. Булочки залишаються відносно свіжими протягом 2-3 днів після виготовлення при зберіганні в закритій тарі.
Випадкові рецепти