Укр
Рус
Булочки Випічка Французька кухня

Булочка шкільна

( 4.9259 4 527 27 оцінок)
2757 - переглядів
120 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рецепт швидких обідніх булочок допоможе вам зробити супер м'яку і пухнасту випічку менш ніж за дві години. Цей швидкий рецепт шкільних булочок з вечерею просто дивовижний.

Інгредієнти

  • Яйце 2 шт.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Молоко 1 скл.
  • Сіль 1 1/2 ч.л
  • Борошно 600 г.
  • Вода 1/2 скл.
  • Цукор 1/4 скл.
  • Дріжджі сухі 1 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте теплу воду, трохи цукру і сухі дріжджі в мисці. Перемішайте, поки дріжджі і цукор не розчиняться. Залиште настоятися вміст (близько 5 хвилин). Якщо ви використовуєте миттєві активні дріжджі, вам не потрібно залишати їх настоюватися.

Крок - 1
02

У великій мисці змішайте сіль, просіяне борошно і засипте цукор. Зробіть поглиблення в центрі суміші борошна і вилийте туди тепле молоко, розтоплене вершкове масло (за бажанням можна додати збиті курячі яйця) і раніше підготовлену суміш дріжджів.

Крок - 2
03

Розмішайте ложкою або використовуйте міксер, щоб ретельно збити, поки не об'єднаються всі інгредієнти. У вас повинно вийти дуже липке тісто. Накрийте тісто в мисці вологим рушником і дайте піднятися в теплому місці. Вам знадобиться приблизно близько 1,5 години. Можна залишити тісто в розігрітій духовці приблизно на 2 хвилини.

Крок - 3
04

Після того, як обсяг збільшитися втричі, відбийте тісто і викладіть його на стільницю, рясно посипану борошном. Сформуйте тісто в форму рулету, посипаючи борошном, щоб зробити його менш липким. Розріжте на чотири частини, потім наріжте кожну з цих частин на три частини.

Крок - 4
05

Вирівняйте шматок тіста рукою, а потім підніміть краї до центру, щоб зробити грубу форму кола. Помістіть сформовану заготовку (майбутня булка) в змащений маслом деко або, який був покритий папером для випічки. Накрийте деко поліетиленовою плівкою або папером для випічки і дайте піднятися, близько 40 хвилин.

Крок - 5
06

Далі зніміть папір, відправте лист з вмістом в розігріту духовку і випікайте при температурі 200 градусів близько 15-20 хвилин, поки булочки не стануть золотисто-коричневими. Дайте охолонути готовим булочкам шкільним в деку протягом декількох хвилин, а потім вийміть на решітку, щоб повністю охолодити. Булочки залишаються відносно свіжими протягом 2-3 днів після виготовлення при зберіганні в закритій тарі.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тертый пирог - покроковий рецепт, фото 1 Тертый пирог 90 6 3 з 5 - детальніше -
Макароны в томатной пасте - покроковий рецепт, фото 1 Макароны в томатной пасте 30 4 2 з 5 - детальніше -
Лапша удон с морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лапша удон с морепродуктами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Чизбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чизбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -