Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Бульйон

60 хвилинпорцій - 0складність - 2 з 5
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Осінь, Зима, Весна

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бульйон - це основа основ домашньої кулінарії. Вчіться варити ароматний, прозорий, насичений бульйон.

Інгредієнти

Зелень за смаком
Морква1 шт.
Цибуля 1/2 шт.
Куриця1.5 кг.
Сіль за смаком

Покроковий рецепт

01

Курка ріжеться на кілька частин.  

Крок - 1
02

У воду кидаються морква, цибуля, шматочки курки, щоб вони покривалися на два пальці і вариться. Солиться. Якщо вода почне зменшуватись, додається нова.

Крок - 2
03

Після приготування м'яса, вогонь зменшується і продовжує варитися до отримання насиченого смаку.

Крок - 3

Оцінити рецепт