Укр
Рус
Поділитися

Бульйон

60 хвилин порцій - 0 складність - 2 з 5
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1

опис

Бульйон - це основа основ домашньої кулінарії. Вчіться варити ароматний, прозорий, насичений бульйон.

Інгредієнти

Зеленьза смаком
Морква1 шт.
Цибуля0.5 шт.
Куриця1.5 кг.
Сільза смаком
01

Курка ріжеться на кілька частин.  

Шаг - 1
02

У воду кидаються морква, цибуля, шматочки курки, щоб вони покривалися на два пальці і вариться. Солиться. Якщо вода почне зменшуватись, додається нова.

Шаг - 2
03

Після приготування м'яса, вогонь зменшується і продовжує варитися до отримання насиченого смаку.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: