Укр
Рус
Булгур Другі страви Чилійська кухня

Булгур з креветками і овочами

( 4.7143 4 57 7 оцінок)
537 - переглядів
45 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Булгур з креветками і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Булгур з креветками і овочами - це освіжаюча близькосхідна страва з зеленню. Такий булгур приготований з пшениці, яка схожа на кус-кус і прекрасно поєднується з цими пряними замаринованими креветками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булгур з креветками і овочами" (на 100 грам)

  • Білки10 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи11.5 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться приготуванням основного інгредієнта цієї страви. Отже, засипте пшеницю булгур в неглибоку каструлю і залийте окропом. Надішліть каструлю з булгуром на плиту, доведіть до кипіння, перемішайте, накрийте кришкою і відставте настоятися приблизно на 20 хвилин.

Крок - 1
02

Тепер засипте в невелику миску сушений коріандр, кмин, порошок чилі, сіль і трохи чорного меленого перцю. Потім додайте в миску трохи томатного пюре і залийте оливкову олію. Далі укладіть в миску попередньо очищений від лушпиння подрібнений часник і ретельно все перемішайте в однорідну масу.

Крок - 2
03

Тепер додайте в миску з маринадом попередньо очищені і ретельно вимиті креветки. Ретельно змішайте всі інгредієнти в мисці, потім накрийте ємність харчовою плівкою і залиште маринуватися вміст як мінімум на годину (бажано на всю ніч).

Крок - 3
04

Тим часом, помийте холодною водою помідори, видаліть в них м'яку середину, і наріжте овоч дрібними кубиками. Очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно наріжте кубиками червону цибулю.

Крок - 4
05

Тепер добре перемішайте вилкою вже готовий булгур в мисці, поки зерна не відокремляться, а потім додайте до них помідори, червону цибулю, заздалегідь нашатковану зелень і свіжовичавлений сік лайма. Ретельно перемішайте кашу з усіма подрібненими овочами.

Крок - 5
06

Тепер помістіть невелику сковорідку на плиту, залийте в неї трохи оливкового масла і розігрійте. Покладіть в сковорідку і обсмажте в маслі замариновані креветки, постійно помішуючи, близько 5 хвилин, поки вони не стануть сірими, і не будуть просвічуватися.

Крок - 6
07

Тепер обережно великою ложкою перекладіть готовий булгур з креветками і овочами на красиве блюдо або тарілку і подавайте до столу гарячим, прикрасивши скибочкою лимона або лайма. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини в казані - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини в казані 120 5 5 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рисовий суп - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп 55 4 2 з 5 - детальніше -
Нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси 40 2 2 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Солянка класична з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка класична з ковбасою 75 5 3 з 5 - детальніше -