Укр
Рус
Бобові Другі страви Чилійська кухня

Булгур з сочевицею і овочами

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

692 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Булгур з сочевицею і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сочевиця з пшеничним булгуром заспокоює і дуже легко засвоюється. Після того, як ви приготуєте булгур з сочевицею і овочами, ви напевно повернетеся до цієї страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булгур з сочевицею і овочами" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть і вимийте всі овочі. Наріжте дрібно червону цибулю, подрібніть зелений перець чилі, кольрабі на кубики невеликого розміру, моркву наріжте так само дрібними шматочками разом з помідорами.

Крок - 1
02

Розігрійте пательню вок на середньому вогні, додайте в неї трохи рослинного масла і розігрійте. Додайте в сковорідку насіння гірчиці і сушений червоний перець чилі. Просмажте вміст, помішуючи близько хвилини.

Крок - 2
03

Потім додайте в сковорідку листя каррі, нарізану раніше цибулю, помідори і гострий перець чилі, обсмажуйте, поки цибуля не стане прозорою, протягом хвилини.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковорідку інші подрібнені овочі, стручкову спаржу і зелений горошок. Додайте часниковий порошок, порошок коріандру, куркуму і сіль в сковороду і обсмажуйте всі інгредієнти ще приблизно дві хвилини.

Крок - 4
05

Потім додайте в сковорідку воду, накрийте ємність кришкою і томіт на середньому вогні, поки овочі не будуть повністю зварені.

Крок - 5
06

Розігрійте іншу сковорідку на середньому або слабкому вогні, додайте в неї булгур і постійно помішуйте до висушування. Як тільки пшеничний булгур придбає колір і випустить хороший аромат, перемістіть його на тарілку.

Крок - 6
07

А в цю ж сковорідку засипте і висушіть дрібну червону сочевицю таким же чином, як і булгур.

Крок - 7
08

Тричі вимийте булгур і сочевицю і замочіть у воді протягом 5-10 хвилин, злийте зайву воду перед додаванням в чашу скороварки. Засипте булгур і сочевицю в чашу, яка поміщається всередину скороварки (на пару). Додайте досить води, накрийте кришкою і готуйте, до повної готовності каші. Співвідношення води для приготування булгура: на 1 склянку - 2 склянки води.

Крок - 8
09

Після того, як булгур з сочевицею буде приготовлений, перемістіть його прямо в скороварку разом з раніше підготовленими овочами. Виміряйте і додайте в ємність воду і трохи рослинного масла. Додайте так само свіжовичавлений сік лайма.

Крок - 9
10

Потім залийте в скороварку трохи топленого масла, посоліть за смаком, приправте паприкою і розмішайте всі інгредієнти, Накрийте скороварку кришкою і готуйте до повної готовності всіх овочів і каші. Готовий булгур з сочевицею і овочами подавайте, прикрасивши коріандром з маринованими огірками і картопляними чіпсами. Насолоджуйтесь.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Класичний рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Класичний рататуй 55 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлик на мінеральній воді - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик на мінеральній воді 60 4 3 з 5 - детальніше -
Куліч сирний - покроковий рецепт, фото 1 Куліч сирний 50 1 4 з 5 - детальніше -
Підлива до рису - покроковий рецепт, фото 1 Підлива до рису 35 3 3 з 5 - детальніше -