Сочевиця з пшеничним булгуром заспокоює і дуже легко засвоюється. Після того, як ви приготуєте булгур з сочевицею і овочами, ви напевно повернетеся до цієї страви.
Очистіть і вимийте всі овочі. Наріжте дрібно червону цибулю, подрібніть зелений перець чилі, кольрабі на кубики невеликого розміру, моркву наріжте так само дрібними шматочками разом з помідорами.
Розігрійте пательню вок на середньому вогні, додайте в неї трохи рослинного масла і розігрійте. Додайте в сковорідку насіння гірчиці і сушений червоний перець чилі. Просмажте вміст, помішуючи близько хвилини.
Потім додайте в сковорідку листя каррі, нарізану раніше цибулю, помідори і гострий перець чилі, обсмажуйте, поки цибуля не стане прозорою, протягом хвилини.
Далі додайте в сковорідку інші подрібнені овочі, стручкову спаржу і зелений горошок. Додайте часниковий порошок, порошок коріандру, куркуму і сіль в сковороду і обсмажуйте всі інгредієнти ще приблизно дві хвилини.
Потім додайте в сковорідку воду, накрийте ємність кришкою і томіт на середньому вогні, поки овочі не будуть повністю зварені.
Розігрійте іншу сковорідку на середньому або слабкому вогні, додайте в неї булгур і постійно помішуйте до висушування. Як тільки пшеничний булгур придбає колір і випустить хороший аромат, перемістіть його на тарілку.
А в цю ж сковорідку засипте і висушіть дрібну червону сочевицю таким же чином, як і булгур.
Тричі вимийте булгур і сочевицю і замочіть у воді протягом 5-10 хвилин, злийте зайву воду перед додаванням в чашу скороварки. Засипте булгур і сочевицю в чашу, яка поміщається всередину скороварки (на пару). Додайте досить води, накрийте кришкою і готуйте, до повної готовності каші. Співвідношення води для приготування булгура: на 1 склянку - 2 склянки води.
Після того, як булгур з сочевицею буде приготовлений, перемістіть його прямо в скороварку разом з раніше підготовленими овочами. Виміряйте і додайте в ємність воду і трохи рослинного масла. Додайте так само свіжовичавлений сік лайма.
Потім залийте в скороварку трохи топленого масла, посоліть за смаком, приправте паприкою і розмішайте всі інгредієнти, Накрийте скороварку кришкою і готуйте до повної готовності всіх овочів і каші. Готовий булгур з сочевицею і овочами подавайте, прикрасивши коріандром з маринованими огірками і картопляними чіпсами. Насолоджуйтесь.
Випадкові рецепти