Укр
Рус
Булгур Другі страви Чилійська кухня

Булгур з куркою і овочами

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

648 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Булгур з куркою і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня, Шотландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

З цим рецептом ви можете легко приготувати булгур з куркою і овочами. Якщо ви думаєте про те, що робити на вечерю, вам слід спробувати цю страву, яку ви можете приготувати, з душевним спокоєм, на заміну будь-якої основної страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булгур з куркою і овочами" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії110 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Закип'ятіть воду з сіллю у великій каструлі. Засипте пшеницю булгур у велику миску. Залийте булгур раніше закип'яченою водою, накрийте кухонним рушником і залиште пропарюватися приблизно на 20 хвилин. Відваріть горох в воді, що залишилася до повної готовності.

Крок - 1
02

Тепер помийте під проточною водою курячу грудку і просушіть паперовим рушником. Викладіть грудку на обробну дошку і добре посипте сіллю, чорним меленим перцем і орегано.

Крок - 2
03

Потім накрийте курячу грудку пергаментним папером і з допомогою кухонного молотка або тендерайзера відбийте трохи м'ясо.

Крок - 3
04

Тепер відправте чавунну сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре прогрійте, до високої температури. Покладіть в розпечену сковорідку курячу грудку і обсмажте, перевертаючи з боку на бік, до золотистого відтінку.

Крок - 4
05

Далі ретельно очистіть від нутрощів і хвостика жовтий перець, червоний і зелений. Помийте овоч, наріжте невеликими шматочками і відправте в чашу блендера. Тепер помийте проточною водою, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелену цибулю і додайте її так само в блендер.

Крок - 5
06

Далі додайте в блендер оливки безе кісточок і заздалегідь вимитий і дрібно нашаткований свіжий кріп. Тепер на високій швидкості змішайте все разом, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Тепер перекладіть вже пропарений булгур в невелику каструлю. Додайте в булгур раніше об'єднані і подрібнені овочі і змішайте їх з пшеницею. Киньте заздалегідь відварений горошок зверху.

Крок - 7
08

Наріжте охолоджені обсмажені курячі грудки смужками і додайте їх в каструлю поверх всього іншого. Посипте заздалегідь нарізаними шматочками сиру фета зверху. Полийте оливковою олією на всі інгредієнти, посипте орегано і подавайте булгур з куркою і овочами до обіднього столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Ескалоп зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп зі свинини в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -
Чорнослив у шоколаді - покроковий рецепт, фото 1 Чорнослив у шоколаді 60 3 3 з 5 - детальніше -
Рис з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з грибами 50 4 3 з 5 - детальніше -