З цим рецептом ви можете легко приготувати булгур з куркою і овочами. Якщо ви думаєте про те, що робити на вечерю, вам слід спробувати цю страву, яку ви можете приготувати, з душевним спокоєм, на заміну будь-якої основної страви.
Закип'ятіть воду з сіллю у великій каструлі. Засипте пшеницю булгур у велику миску. Залийте булгур раніше закип'яченою водою, накрийте кухонним рушником і залиште пропарюватися приблизно на 20 хвилин. Відваріть горох в воді, що залишилася до повної готовності.
Тепер помийте під проточною водою курячу грудку і просушіть паперовим рушником. Викладіть грудку на обробну дошку і добре посипте сіллю, чорним меленим перцем і орегано.
Потім накрийте курячу грудку пергаментним папером і з допомогою кухонного молотка або тендерайзера відбийте трохи м'ясо.
Тепер відправте чавунну сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре прогрійте, до високої температури. Покладіть в розпечену сковорідку курячу грудку і обсмажте, перевертаючи з боку на бік, до золотистого відтінку.
Далі ретельно очистіть від нутрощів і хвостика жовтий перець, червоний і зелений. Помийте овоч, наріжте невеликими шматочками і відправте в чашу блендера. Тепер помийте проточною водою, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелену цибулю і додайте її так само в блендер.
Далі додайте в блендер оливки безе кісточок і заздалегідь вимитий і дрібно нашаткований свіжий кріп. Тепер на високій швидкості змішайте все разом, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Тепер перекладіть вже пропарений булгур в невелику каструлю. Додайте в булгур раніше об'єднані і подрібнені овочі і змішайте їх з пшеницею. Киньте заздалегідь відварений горошок зверху.
Наріжте охолоджені обсмажені курячі грудки смужками і додайте їх в каструлю поверх всього іншого. Посипте заздалегідь нарізаними шматочками сиру фета зверху. Полийте оливковою олією на всі інгредієнти, посипте орегано і подавайте булгур з куркою і овочами до обіднього столу. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти