Укр
Рус
Булгур Другі страви Чилійська кухня

Булгур з цукіні

( 4.7143 4 57 7 оцінок)
529 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Булгур з цукіні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сьогодні запрошуємо вас приготувати булгур з перцем і цукіні. Булгур можна замінити іншою улюбленою кашею або просто тією, яка є вдома. В результаті красива барвиста каша з овочами, яка може бути як основною стравою, так і доповненням до неї.  

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булгур з цукіні" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири2.2 гр.
  • Вуглеводи12.9 гр.
  • Калорії94 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте глибокий сотейник (без жиру) на дуже слабкому вогні. Засипте суху кашу в сотейник, додайте куркуму, розмішайте і смажте кілька хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 1
02

Коли каша почне злегка пахнути (будьте обережні, щоб не спалити її), потім залийте її окропом. Кількість окропу в співвідношенні 2: 1, тобто приблизно в 2 рази більше води, ніж злаків. Перемішайте вміст сотейника, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні близько 10 хвилин намагаючись не змішувати.

Крок - 2
03

За цей час підготуйте овочі. Цукіні можна очистити, а можна залишити зі шкірою, помийте ретельно проточною водою. Розріжте його на тонкі півкільця. Відріжте кінчик від солодкого перцю, видаліть насінну частину, очистіть центр і наріжте овоч тонкими кільцями.

Крок - 3
04

Приблизно через 7 хвилин перевірте крупу в сотейнику, приправте сіллю, додайте кокосове масло і нарізані раніше овочі. Добре перемішайте все.

Крок - 4
05

Потім приправте вміст сотейника прованськими травами, перемішайте і, нарешті, розкладіть так, щоб вся крупа булгура була під водою на дні, а овочі були зверху - крупа підніметься, і овочі будуть готуватися на пару.

Крок - 5
06

Збільште вогонь і доведіть вміст сотейника до кипіння, потім накрийте кришкою, зменшіть вогонь і готуйте 3-4 хвилини - щоб овочі нагрівалися, і пар накопичувався під кришкою. Потім вимкніть і, не знімаючи кришку, відставте сотейник на 10-15 хвилин, поки каша не набубнявіє і не вбере всю рідину, а овочі не розм якнуть. Можна навіть загортати сотейник в кухонний рушник, тоді каша не так сильно охолоджується і її можна подавати дуже гарячою.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу, каша набрякне і розм якнуть овочі. Готовий булгур з цукіні розкладіть по тарілках і подавайте з тушкованим м'ясом або рибними котлетами.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Варений омлет в пакеті - покроковий рецепт, фото 1 Варений омлет в пакеті 35 2 2 з 5 - детальніше -
Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -
Апельсиновий маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий маршмеллоу 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пончики на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на воді 65 4 3 з 5 - детальніше -