Укр
Рус
Мясо Другі страви Португальська кухня

Буженина зі свинини "Ніжність"

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

567 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Буженина зі свинини "Ніжність" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Ідеальний рецепт для особливого дня, який подобається всій родині. Також розповімо секрети приготування буженини зі свинини "Ніжність", щоб м'ясо було соковитим і смачним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина зі свинини "Ніжність"" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири19.8 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії245 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Рецепт цієї буженини дуже простий, так як для її приготування не потрібно забруднювати кухню. Її приготування займає кілька хвилин, духовка робить все за вас, і в результаті виходить смачна страва. Ця страва ідеально підходить для особливих випадків, таких як Різдво, дні народження, сімейні свята. Отже, починаємо приготування цієї чудової страви. Для початку, розігріваємо духовку до 200 градусів. Розміщуємо велику сковорідку з оливковим або рослинним маслом на плиту і добре розігріваємо (м'ясо повинно буде смажитися на сильному вогні).

Крок - 1
02

Далі ретельно помиємо шматок свинячої корейки під проточною водою. Викладемо м'ясо на обробну дошку і залишимо трохи просохнути. Потім рясно змащуємо м'ясо сіллю і чорним меленим перцем з усіх боків. Можете використовувати будь-які інші спеції до м'яса.

Крок - 2
03

Коли масло в сковороді максимально нагріється, укладаємо в нього м'ясо і обсмажуємо, перевертаючи з боку на бік так, щоб воно було добре просмажене зовні. Свинина повинна бути добре підрум'янена і покрита хрусткою скоринкою. Це означає, що коли м'ясо смажиться, соки повністю не виходять і воно залишається соковите.

Крок - 3
04

Коли м'ясо підрум'яниться, поміщаємо його в форму для випічки, де збираємося приготувати його разом з усіма соками, які так само переллємо зі сковороди.

Крок - 4
05

Далі очищаємо від лушпиння цибулю і на кухонній дошці нарізаємо її дрібними кубиками. Потім подрібнену цибулю розподіляємо по всьому м'ясу в формі.

Крок - 5
06

Часник очищаємо від лушпиння, поміщаємо в ступку і трохи подрібнюємо, щоб він пустив сік (можна покласти з лушпинням або без). Надішліть подрібнений часник так само в форму з м'ясом.

Крок - 6
07

Додаємо в форму зі свининою лавровий лист (розділений на дві частини, щоб вони випускали більше аромату), акуратно розкладаємо на цибулю і часник. Поливаємо м'ясо білим вином і розкидаємо орегано за смаком. Потім додаємо трохи солі в цибулю і відправляємо форму в попередньо розігріту духовку до 200 градусів. Випікаємо м'ясо близько 1.5 години, а потім подаємо буженину зі свинини до святкового столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Справжній борщ - покроковий рецепт, фото 1 Справжній борщ 120 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак з сардини - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з сардини 40 6 3 з 5 - детальніше -
Закуска з лаваша з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з лаваша з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Самогон з цукру - покроковий рецепт, фото 1 Самогон з цукру 25 1 2 з 5 - детальніше -
Біфштекс класичний - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -
Равіолі з вершковим соусом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з вершковим соусом 50 6 3 з 5 - детальніше -