Укр
Рус
Свинина Другі страви Перуанська кухня

Буженина в духовці

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1159 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Буженина в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Перуанська кухня, Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Один із секретів як отримати соковите і ароматне м'ясо - це супроводжувати його під час запікання різними інгредієнтами. Наприклад, масло, спеції, соки цитрусових, мед і т. д. Все це забезпечить чудовий контраст смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина в духовці" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На самому початку займіться приготуванням маринаду для буженини. Для цього візьміть зубчики часнику і очистіть їх від лушпиння. Розріжте навпіл і покладіть в дерев'яну ступку. Розімніть часник, поки він не перетвориться в дрібні шматочки.

Крок - 1
02

До часнику в ступці додайте кілька ложок гірчиці і меду. Перемішайте ложкою дані інгредієнти, але не дуже ретельно. Додайте трохи апельсинового соку і знову перемішайте. Залиште вийшовий маринад настоятися і займіться підготовкою м'яса.

Крок - 2
03

Виберіть свіжий шматочок філе свинини. Ідеально, якщо ви будете використовувати корейку. Обмийте м'ясо під краном і промокніть паперовим рушником. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем з усіх боків.

Крок - 3
04

На сковорідці розігрійте невелику кількість оливкової олії. Надішліть в неї підготовлений шматок свинини і обсмажуйте з усіх боків, поки він не придбає приємний золотистий колір. В даний момент м'ясо не потрібно смажити до готовності всередині. Завдання полягає в тому, щоб запечатати його і надати трохи кольору.

Крок - 4
05

Розігрійте духовку до 170 градусів. Дістаньте форму для запікання. На її дно покладіть шматочок підрум'яненої свинини. Зверху полийте приготованим раніше маринадом. Також з боків вилийте залишений апельсиновий сік.

Крок - 5
06

Надішліть форму з м'ясом в розігріту духовку. Запікайте протягом приблизно години або навіть півтора. Під час запікання виймайте форму з духовки кожні 15 або 20 хвилин, перевертайте м'ясо на іншу сторону і поливайте його рідиною з бульйону і маринаду.

Крок - 6
07

Коли буженина приготується, дістаньте її з духовки. Наріжте тонкими скибочками і відразу ж подавайте до столу. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Соте - покроковий рецепт, фото 1 Соте 40 4 3 з 5 - детальніше -
Шведські фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Шведські фрикадельки 55 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з яловичиною 60 4 3 з 5 - детальніше -
Цукерки в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки в домашніх умовах 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пастрома зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома зі свинини 60 6 3 з 5 - детальніше -
Плюшка з цукром - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка з цукром 110 3 3 з 5 - детальніше -
Локшина з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з фаршем 40 3 3 з 5 - детальніше -
Тістечко «Еклер» - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко «Еклер» 40 3 3 з 5 - детальніше -