Укр
Рус
Свинина Другі страви Італійська кухня

Буженина по-домашньому

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

846 - переглядів
80 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Буженина по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Бурятска кухня, Латиська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Буженина по-домашньому - легкий рецепт приготування смачної свинячої корейки, запеченої в духовці на овочевій подушці. М'ясо готується відразу з гарніром і доповнюється соусом, який робить смак страви досконалим. Зробіть для себе і близьких просту і по-домашньому смачну буженину, гідну ресторану.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії161 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Моркву і стебло селери вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і теж подрібніть кубиками. Викладіть овочі на деко і рівномірно розподіліть по поверхні.

Крок - 1
02

З'єднайте в мисці пшеничне борошно, дрібно поламаний лавровий лист, сушений чебрець, сіль і мелений чорний перець. Перемішайте суміш до однорідності.

Крок - 2
03

Свинячу корейку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Запаніруйте м'ясо з усіх боків в приготовленій суміші з борошна і спецій і викладіть на деко поверх овочів.

Крок - 3
04

Влийте воду і відправте лист в попередньо розігріту до 175 градусів духовку на 1 годину. Через годину вийміть деко з духовки і щедро посипте свинину коричневим цукром.

Крок - 4
05

Поверніть деко в духовку ще на 10-15 хвилин. Готову буженину перекладіть на блюдо і на 15 хвилин накрийте фольгою, щоб м'ясо дійшло до смаку.

Крок - 5
06

Приготуйте соус. З'єднайте в сотейнику борошно і воду, перемішайте вінчиком до однорідності і поставте на плиту на середній вогонь.

Крок - 6
07

З листа, на якому запікалася корейка, злийте виділившийся сік і розведіть водою до потрібного об'єму. Одержаний бульйон повільно влийте в суміш борошна з водою, не припиняючи мішати.

Крок - 7
08

Всипте сіль і перець і, помішуючи, варіть соус до загусання. Зніміть з буженини фольгу і наріжте м'ясо тонкими шматочками. Буженина по-домашньому подається на загальному блюді разом з овочами, з якими готувалася. Безпосередньо на столі м'ясо поливається приготованим соусом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з салатом з тунця - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з салатом з тунця 45 4 3 з 5 - детальніше -
Вегетаріанська шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанська шаурма 45 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат грибна поляна з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат грибна поляна з куркою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані білі - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані білі 100 1 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця з медом - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця з медом 35 1 2 з 5 - детальніше -
Хумус по-галілейські - покроковий рецепт, фото 1 Хумус по-галілейські 35 1 2 з 5 - детальніше -