Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Буженина Другі страви Російська кухня

Буженина в тісті

( 4.8750 4 58 8 оцінок)
1348 - переглядів
0 хвилинпорцій - 3складність - 50 з 5
Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Зовсім нескладний рецепт приготування ароматної, ситної яловичини в хрусткій золотистій скоринці, хоча доведеться витратити свій час. Запевняю результат обов'язково вас порадує. Буженину в тесті подають і гарячою і холодною, в будь-якому випадку гурмани м'яса обов'язково оцінять!

Інгредієнти

  • Масло рослинне 30 мл.
  • Яловичина 1 кг.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розмарин 1 ст.л
  • Тісто для піцци 1 лист
  • Бекон 300 г.
  • Шпинат 0.5 кг.
  • Жовток 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви необхідно правильно вибрати м'ясо. Найбільш підходящим варіантом буде яловича вирізка, обов'язково без прожилок і жиру. Отже, яловичину ретельно помийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником.

Крок - 1
02

Викладіть яловичу вирізку на обробну дошку і добре посоліть з усіх боків, приперчіть чорним меленим перцем і приправте сухим розмарином. Залиште м'ясо на деякий час, щоб ввібрало спеції.

Крок - 2
03

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Викладіть в гаряче масло промариноване м'ясо і обсмажуйте, постійно перевертаючи з боку на бік, до утворення красивої коричневої кірки. Залиште м'ясо на час, щоб охололо.

Крок - 3
04

Тепер викладіть на обробну дошку лист готового тіста (краще використовувати тісто для піци). Поверх нього укладіть, щільно один до одного (Можна навіть внахлест) заздалегідь тонко нарізані скибочки бекону.

Крок - 4
05

Потім викладіть шар попередньо нашаткованого і трохи привареного шпинату. А далі помістіть з одного краю на шпинат раніше обсмажену яловичу вирізку.

Крок - 5
06

Тепер в невелику миску вбийте курячі жовтки і за допомогою вінчика збийте їх до однорідної маси. Утвореною яєчною сумішшю змастіть края тіста і акуратно загорніть в, так званий конверт, сховавши обсмажену яловичину і інші продукти всередину.

Крок - 6
07

Далі промажьте залишившоюся яєчною сумішшю за допомогою пензлика поверх тіста, а потім за допомогою ножа створіть на утвореному рулеті довільний малюнок (наприклад, шахову дошку, як в даному випадку або косичку).

Крок - 7
08

Викладіть рулет на деко, застелене пергаментним папером, і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів, на 30-35 хвилин. Випікайте, до утворення золотистої скоринки на тісті.

Крок - 8
09

Потім дістаньте з плити запечену буженину в тісті, трохи охолодіть і, розрізавши порційно, подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закуска з гострого перцю - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з гострого перцю 85 4 3 з 5 - детальніше -
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Трухлявий пень - покроковий рецепт, фото 1 Торт Трухлявий пень 60 7 3 з 5 - детальніше -
Класичні шоколадні маффіни - покроковий рецепт, фото 1 Класичні шоколадні маффіни 55 3 3 з 5 - детальніше -