Укр
Рус
thermomix thermomix
Буженина Другі страви Російська кухня

Буженина в тісті

0 хвилинпорцій - 3складність - 50 з 5
Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Зовсім нескладний рецепт приготування ароматної, ситної яловичини в хрусткій золотистій скоринці, хоча доведеться витратити свій час. Запевняю результат обов'язково вас порадує. Буженину в тесті подають і гарячою і холодною, в будь-якому випадку гурмани м'яса обов'язково оцінять!

Інгредієнти

  • Масло рослинне 30 мл.
  • Яловичина 1 кг.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розмарин 1 ст.л
  • Тісто для піцци 1 лист
  • Бекон 300 г.
  • Шпинат 0.5 кг.
  • Жовток 2 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для цієї страви необхідно правильно вибрати м'ясо. Найбільш підходящим варіантом буде яловича вирізка, обов'язково без прожилок і жиру. Отже, яловичину ретельно помийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником.

    Крок - 1
  2. 02

    Викладіть яловичу вирізку на обробну дошку і добре посоліть з усіх боків, приперчіть чорним меленим перцем і приправте сухим розмарином. Залиште м'ясо на деякий час, щоб ввібрало спеції.

    Крок - 2
  3. 03

    Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Викладіть в гаряче масло промариноване м'ясо і обсмажуйте, постійно перевертаючи з боку на бік, до утворення красивої коричневої кірки. Залиште м'ясо на час, щоб охололо.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер викладіть на обробну дошку лист готового тіста (краще використовувати тісто для піци). Поверх нього укладіть, щільно один до одного (Можна навіть внахлест) заздалегідь тонко нарізані скибочки бекону.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім викладіть шар попередньо нашаткованого і трохи привареного шпинату. А далі помістіть з одного краю на шпинат раніше обсмажену яловичу вирізку.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер в невелику миску вбийте курячі жовтки і за допомогою вінчика збийте їх до однорідної маси. Утвореною яєчною сумішшю змастіть края тіста і акуратно загорніть в, так званий конверт, сховавши обсмажену яловичину і інші продукти всередину.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі промажьте залишившоюся яєчною сумішшю за допомогою пензлика поверх тіста, а потім за допомогою ножа створіть на утвореному рулеті довільний малюнок (наприклад, шахову дошку, як в даному випадку або косичку).

    Крок - 7
  8. 08

    Викладіть рулет на деко, застелене пергаментним папером, і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів, на 30-35 хвилин. Випікайте, до утворення золотистої скоринки на тісті.

    Крок - 8
  9. 09

    Потім дістаньте з плити запечену буженину в тісті, трохи охолодіть і, розрізавши порційно, подавайте до столу.

    Крок - 9

Оцінити рецепт