Укр
Рус
Свинина Другі страви Українська кухня

Буженина в мультиварці

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1097 - переглядів
0 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Буженина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготувати ніжну, соковиту і смачну буженину можна не тільки в духовці. Спробуйте зробити це в мультиварці і результат вас обов'язково здивує.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири18.3 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії232 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб буженина вийшла більш ароматною, перед приготуванням її необхідно замаринувати в спеціальному маринаді. Для його приготування вам знадобиться кухонний комбайн або блендер. Візьміть невелику цибулину, очистіть її від лушпиння і сполосніть під холодною водою. Відріжте хвостик і коріння, розріжте на чотири частини. Надішліть цибулю в чашу блендера.

Крок - 1
02

Червоний і зелений болгарський перець помийте під краном, розріжте навпіл і видаліть насіння і хвостик. Відріжте потрібну кількість очищеного перцю і киньте в чашу блендера.

Крок - 2
03

Відокремте зуби часнику від головок і очистіть від лушпиння. Сполосніть під проточною водою і промокніть рушником. Необхідну кількість відправте в чашу до цибулі і перцю.

Крок - 3
04

До овочів в чаші блендера додайте сіль, чорний мелений перець, копчену паприку, мелений орегано і зовсім небагато кмину. Якщо ви не любите якусь з перерахованих спецій, просто не додавайте її.

Крок - 4
05

Пучок петрушки ретельно помийте під проточною водою і обсушіть. Відріжте стебла, а листя дрібно наріжте. Подрібнену зелень петрушки відправте в чашу. Також додайте листя свіжого розмарину і чебрець. Побризкайте невеликою кількістю оливкової олії і свіжовичавленим лимонним соком.

Крок - 5
06

Накрийте чашу блендера кришкою і включіть в мережу. Подрібніть вміст до однорідної маси. Маринад для м'яса готовий.

Крок - 6
07

Візьміть шматочок свіжої свинячої корейки, помийте під краном і обсушіть. За допомогою ножа зробіть надрізи по всій поверхні. Намажте свинину приготовленим маринадом, а також нафаршируйте зроблені ножем отвори. Залиште м'ясо маринуватися мінімум на 4 години, а ще краще на ніч.

Крок - 7
08

Надішліть замариновану свинячу корейку в чашу мультиварки. Готуйте протягом 2 годин, по 1 годині з кожного боку. Готову буженину дістаньте з мультиварки, дайте 20 хвилин відпочити, а потім нарізуйте і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пюре із зеленого горошку - покроковий рецепт, фото 1 Пюре із зеленого горошку 50 4 3 з 5 - детальніше -
Форшмак одеський - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак одеський 30 4 3 з 5 - детальніше -
Фрікасе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Аджика без варіння - покроковий рецепт, фото 1 Аджика без варіння 45 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чай з імбиром - покроковий рецепт, фото 1 Чай з імбиром 15 1 1 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами на сковороді 60 6 3 з 5 - детальніше -
Вінегрет з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет з яйцем 60 4 3 з 5 - детальніше -
Тартар з тунця - покроковий рецепт, фото 1 Тартар з тунця 35 1 2 з 5 - детальніше -