Укр
Рус
Свинина Другі страви Українська кухня

Буженина в гірчиці

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1114 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Буженина в гірчиці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Буженина в гірчиці - дуже смачна м'ясна страва, яку легко зробити своїми руками. Пропонуємо простий і швидкий рецепт буженини зі свинини з курагою. Здивуйте близьких і друзів приголомшливою свинячою вирізкою домашнього приготування в апетитній гірчичній скоринці!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина в гірчиці" (на 100 грам)

  • Білки12.8 гр.
  • Жири28 гр.
  • Вуглеводи10.7 гр.
  • Калорії358 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу вирізку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Видаліть з м'яса жир і сухожилля. Розріжте свинину уздовж, але не до кінця і розгорніть.

Крок - 1
02

Курагу помийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками. Нафаршируйте м'ясо подрібненою курагою і скибочками бекону. Закрийте «кишеню» і присипте свинину зверху сіллю і перцем за смаком.

Крок - 2
03

Посоліть і поперчіть м'ясо з іншого боку. Загорніть вирізку в бекон і змастіть кленовим сиропом.

Крок - 3
04

Зробіть глазур. З'єднайте в одній мисці вершкове масло, мелений фундук, панірувальні сухарі і яйце. Додайте цельнозернову гірчицю і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Поставте на плиту сковороду, влийте оливкову олію і обсмажте м'ясо з усіх боків протягом 6 хвилин. Бекон повинен зарум'яниться.

Крок - 5
06

Додайте на сковороду розмарин, облийте свинину абрикосовим шнапсом і підпаліть (фламбіруйте).

Крок - 6
07

Перекладіть вміст сковороди на деко. Покрийте м'ясо приготовленою глазур'ю і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 12 хвилин.

Крок - 7
08

Дістаньте буженину з духовки і дайте м'ясу «відпочити» хвилини 3. Потім наріжте свинину порційними шматочками і подавайте на стіл. Домашня буженина в гірчиці виходить дуже м'якою і соковитою. У неї рум'яна кірочка і чудовий аромат смажених горіхів. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком 30 2 2 з 5 - детальніше -
Брускетта з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з лососем і сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат без маслин - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без маслин 40 4 3 з 5 - детальніше -
Суп Том ям з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Суп Том ям з томатною пастою 55 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрикадельки в сметанному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в сметанному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сабайон з савоярді - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон з савоярді 50 3 3 з 5 - детальніше -
Сирний соус для начос - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус для начос 15 1 2 з 5 - детальніше -
Італійська меренга - покроковий рецепт, фото 1 Італійська меренга 40 1 2 з 5 - детальніше -