Буженина в гірчиці - дуже смачна м'ясна страва, яку легко зробити своїми руками. Пропонуємо простий і швидкий рецепт буженини зі свинини з курагою. Здивуйте близьких і друзів приголомшливою свинячою вирізкою домашнього приготування в апетитній гірчичній скоринці!
Свинячу вирізку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Видаліть з м'яса жир і сухожилля. Розріжте свинину уздовж, але не до кінця і розгорніть.
Курагу помийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками. Нафаршируйте м'ясо подрібненою курагою і скибочками бекону. Закрийте «кишеню» і присипте свинину зверху сіллю і перцем за смаком.
Посоліть і поперчіть м'ясо з іншого боку. Загорніть вирізку в бекон і змастіть кленовим сиропом.
Зробіть глазур. З'єднайте в одній мисці вершкове масло, мелений фундук, панірувальні сухарі і яйце. Додайте цельнозернову гірчицю і перемішайте інгредієнти до однорідності.
Поставте на плиту сковороду, влийте оливкову олію і обсмажте м'ясо з усіх боків протягом 6 хвилин. Бекон повинен зарум'яниться.
Додайте на сковороду розмарин, облийте свинину абрикосовим шнапсом і підпаліть (фламбіруйте).
Перекладіть вміст сковороди на деко. Покрийте м'ясо приготовленою глазур'ю і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 12 хвилин.
Дістаньте буженину з духовки і дайте м'ясу «відпочити» хвилини 3. Потім наріжте свинину порційними шматочками і подавайте на стіл. Домашня буженина в гірчиці виходить дуже м'якою і соковитою. У неї рум'яна кірочка і чудовий аромат смажених горіхів. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти