Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Буженина в духовці у фользі

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1794 - переглядів
85 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Буженина в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Дуже ситна, запашна і апетитна буженина, приготована в духовці власноруч в домашніх умовах. Гідна заміна магазинним ковбасам. Приготувати легко і без витрат часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина в духовці у фользі" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири12.1 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть духовку на 200 градусів, нехай розігрівається. Підготуйте лист з решітками для запікання. Потім цибулю і часник очистіть від лушпиння. Наріжте цибулю невеликими шматочками або півкільцями, зубчики часнику розріжте навпіл і відправте їх в деко.

Крок - 1
02

Також додайте туди гірчицю, яблучний оцет, апельсиновий сік і бутончики гвоздики. Все перемішайте.

Крок - 2
03

На деко встановіть решітку для запікання. Коли запікатиметься м'ясо, то жир і сік стікатиме в деко з цибулею, часником і спеціями, і ви на основі цього зможете приготувати соус-глазур надалі. На решітку необхідно викласти свинячий окіст, попередньо обмитий і просушений паперовим рушником, і з уже витягненою кісткою. Також необхідно зрізати з нього грубу і товсту шкіру.

Крок - 3
04

Зробіть надрізи уздовж і поперек м'яса. Накрийте фольгою для запікання м'ясо разом з решіткою і поставте в духовку запікатися на 1 годину. Витягніть деко з духовки, зніміть фольгу. М'ясо вже трохи підрум'янилося. Полийте його рясно рідиною, що знаходиться в листі.

Крок - 4
05

Зніміть решітку і відставте поки в сторону. Вийміть всі гвоздики з дека.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сотейник на середній вогонь і вилийте в нього вміст з дека. Додайте туди мед, діжонську гірчицю, вустерширський соус, мед і коричневий цукор. Все ретельно перемішайте. Доведіть суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні, приблизно 10 хвилин, поки вона не загусне.

Крок - 6
07

Поставте решітку знову на деко. Викладіть на неї шинку. Полийте її утвореною глазур'ю. І знову відправте в духовку на 30 хвилин або запікайте, поки не з'явиться рум'яна кірочка. Потім вийміть з духовки і можна пробувати рум'яну буженину приготовлену в фользі. Подавайте як закуску або зі свіжим салатом, можна з тушкованими овочами. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ікра баклажанна смажена - покроковий рецепт, фото 1 Ікра баклажанна смажена 50 4 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з сиру з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з сиру з желатином 80 3 3 з 5 - детальніше -
Смузі з хурми - покроковий рецепт, фото 1 Смузі з хурми 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Канапе з рибою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з рибою 35 4 2 з 5 - детальніше -
Апельсиновий маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий маршмеллоу 45 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Нірка крота з бананами - покроковий рецепт, фото 1 Торт Нірка крота з бананами 90 6 3 з 5 - детальніше -