Укр
Рус
Свинина Другі страви Татарська кухня

Буженина домашня

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

1160 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Буженина домашня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Татарська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо приготувати смачну домашню буженину без особливого клопоту. М'ясна закуска стане улюбленою стравою в повсякденному меню і на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буженина домашня" (на 100 грам)

  • Білки10.6 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування буженини можна використовувати не тільки корейку, але і інші філейні частини. Вибирайте м'ясо пожирніше, тоді готова страва буде більш соковитою. Свинячу корейку покладіть в спеціальну еластичну формувальну сітку для запікання. Якщо такої сітки немає, щільно обв'яжіть м'ясо простими нитками або шпагатом.

Крок - 1
02

Покладіть продукт у велику глибоку форму для запікання. Посоліть і поперчіть з усіх боків. Притрусіть часниковим порошком, чебрецем і концентрованим курячим або овочевим бульйоном.

Крок - 2
03

Полийте м'ясо оливковою олією першого холодного віджиму. Бульби солодкої і звичайної картоплі очистіть від шкірки, ретельно вимийте під проточною водою і наріжте великими тонкими часточками. Викладіть овочі навколо корейки і обваляйте їх в спеціях на дні форми. Полийте картоплю оливковою олією. Можна додати на гарнір і інші овочі.

Крок - 3
04

З часнику зніміть верхню плівку, злегка розплющіть зубчики і викладіть їх на м'ясо.

Крок - 4
05

Поставте страву в розігріту до 220 ° С духовку. Запікайте протягом 40 хвилин. Після закінчення зазначеного часу, акуратно залийте м'ясо білим вином і переверніть буженину. Продовжуйте запікати при тій же температурі ще 35 хвилин.

Крок - 5
06

Вийміть форму з духовки, дайте м'ясу трохи охолонути і зріжте сітку. Викладіть буженину на порційне блюдо і поріжте на порційні шматочки. Подавайте страву на стіл з запеченою картоплею і салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Олів’є зі свіжими огірками - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є зі свіжими огірками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з сьомгою 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Оладки на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на кефірі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Коржі тортілья - покроковий рецепт, фото 1 Коржі тортілья 75 3 3 з 5 - детальніше -
Кальмаровий салат - покроковий рецепт, фото 1 Кальмаровий салат 35 3 2 з 5 - детальніше -
Дієтичний суп-пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний суп-пюре з гарбуза 35 3 2 з 5 - детальніше -