Укр
Рус
Бублики Випічка Російська кухня

Бублики пишні

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

997 - переглядів
115 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бублики пишні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряні, ніжні і пишні бублики приготовані цим способом виходять ситні, насичені ароматом і дуже смачні. А головне які гарні зовні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бублики пишні" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири9.1 гр.
  • Вуглеводи42.7 гр.
  • Калорії274 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку розчиніть сухі дріжджі в трохи теплій воді і відставте на нетривалий час в сторону.

Крок - 1
02

Після цього засипте просіяне борошно в чашу тістоміса і в ній утворіть невелику порожнину. Дріжджову суміш налийте в порожнину і засипте борошном, залиште хвилин на 15, щоб маса зброділа.

Крок - 2
03

Потім засипте в чашу ванільний цукор, трохи солі і, підливаючи поступово воду, що залишилася і, включивши тістомісильник, розмішайте вміст, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 3
04

Далі залийте в чашу, заздалегідь розтоплене вершкове масло, і продовжуйте замішувати вміст до тих пір, поки тісто не відійде від краю чаші. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і ще руками гарненько його вимісіть.

Крок - 4
05

Потім розділіть тісто на стільки частин, скільки у вас буде відтінків (барвник харчовий), і пофарбуйте кожен шматок в різний колір, ще раз добре вимісіть його. Це може зайняти деякий час, так що будьте терплячі.

Крок - 5
06

Потім викладіть кожен кольоровий шматок тіста в миску, накрийте поліетиленовою плівкою і залиште настоятися приблизно на 1.5 години.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу розкачайте кожен кольоровий шматок тіста в тонкий корж, і покладіть утвориені кольорові пласти один на одного.

Крок - 7
08

Притисніть щільно кожен пласт один до одного, а потім відріжте листкові смуги шириною 1.5-2 см. Ці смужки прокрутіть за два кінця в протилежному напрямку і закріпіть края, сформувавши заготовки (майбутні бублики).

Крок - 8
09

Потім доведіть до кипіння злегка підсолену воду у великій каструлі і відправте заготовку-бублик один за іншим в окріп. Відварюйте кожну заготовку по 1 хвилині з кожної сторони, а потім викладіть на попередньо застелений пергаментним папером деко.

Крок - 9
10

Далі відправте лист з відвареними бубликами в попередньо розігріту духовку до 170 градусів і запікайте випічку протягом 20-25 хвилин. Готові пишні і яскраві бублики викладіть на блюдо і насолоджуйтеся.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гаспачо з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з полуницею 40 3 2 з 5 - детальніше -
Галушки з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Галушки з фаршем 85 4 4 з 5 - детальніше -
Смузі з дині і кавуна - покроковий рецепт, фото 1 Смузі з дині і кавуна 30 1 2 з 5 - детальніше -
Воловани - покроковий рецепт, фото 1 Воловани 35 3 3 з 5 - детальніше -