Укр
Рус
Бублики Випічка Російська кухня

Бублики пишні

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
807 - переглядів
115 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Бублики пишні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряні, ніжні і пишні бублики приготовані цим способом виходять ситні, насичені ароматом і дуже смачні. А головне які гарні зовні.

Інгредієнти

  • Барвник за смаком
  • Масло топлене 6 ст.л
  • Вода 450 мл.
  • Сіль 2 ч.л
  • Ванільний цукор 1 ч.л
  • Борошно 800 г.
  • Дріжджі 2 ч.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку розчиніть сухі дріжджі в трохи теплій воді і відставте на нетривалий час в сторону.

Крок - 1
02

Після цього засипте просіяне борошно в чашу тістоміса і в ній утворіть невелику порожнину. Дріжджову суміш налийте в порожнину і засипте борошном, залиште хвилин на 15, щоб маса зброділа.

Крок - 2
03

Потім засипте в чашу ванільний цукор, трохи солі і, підливаючи поступово воду, що залишилася і, включивши тістомісильник, розмішайте вміст, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 3
04

Далі залийте в чашу, заздалегідь розтоплене вершкове масло, і продовжуйте замішувати вміст до тих пір, поки тісто не відійде від краю чаші. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і ще руками гарненько його вимісіть.

Крок - 4
05

Потім розділіть тісто на стільки частин, скільки у вас буде відтінків (барвник харчовий), і пофарбуйте кожен шматок в різний колір, ще раз добре вимісіть його. Це може зайняти деякий час, так що будьте терплячі.

Крок - 5
06

Потім викладіть кожен кольоровий шматок тіста в миску, накрийте поліетиленовою плівкою і залиште настоятися приблизно на 1.5 години.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу розкачайте кожен кольоровий шматок тіста в тонкий корж, і покладіть утвориені кольорові пласти один на одного.

Крок - 7
08

Притисніть щільно кожен пласт один до одного, а потім відріжте листкові смуги шириною 1.5-2 см. Ці смужки прокрутіть за два кінця в протилежному напрямку і закріпіть края, сформувавши заготовки (майбутні бублики).

Крок - 8
09

Потім доведіть до кипіння злегка підсолену воду у великій каструлі і відправте заготовку-бублик один за іншим в окріп. Відварюйте кожну заготовку по 1 хвилині з кожної сторони, а потім викладіть на попередньо застелений пергаментним папером деко.

Крок - 9
10

Далі відправте лист з відвареними бубликами в попередньо розігріту духовку до 170 градусів і запікайте випічку протягом 20-25 хвилин. Готові пишні і яскраві бублики викладіть на блюдо і насолоджуйтеся.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бублики с маковой начинкой - покроковий рецепт, фото 1 Бублики с маковой начинкой 180 4 3 з 5 - детальніше -
Бублики вареные - покроковий рецепт, фото 1 Бублики вареные 60 3 3 з 5 - детальніше -
Бублики с мясом в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Бублики с мясом в духовке 45 3 3 з 5 - детальніше -
Бублики классический рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бублики классический рецепт 80 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Волованы с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Волованы с курицей 50 3 3 з 5 - детальніше -
Крем белковый заварной - покроковий рецепт, фото 1 Крем белковый заварной 40 1 2 з 5 - детальніше -
Апельсиновый кекс - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновый кекс 50 3 3 з 5 - детальніше -
Бульон в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Бульон в мультиварке 60 5 2 з 5 - детальніше -