Укр
Рус
thermomix thermomix
Бублики Випічка Російська кухня

Бублики з м’ясом в духовці

45 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Бублики з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Коли набридли традиційні котлети або відбивні, і ви хочете створити щось ситне і незвичайне з м'ясного фаршу, то обов'язково спробуйте приготувати бублики з м'ясом. Для створення цих бубликів можете використовувати будь-який вид м'яса: свинина, яловичина або курка. Така страва стане відмінною закускою як за обіднім столом, так і за святковим.

Інгредієнти

  • Бублики 200 г.
  • Фарш курячий 300 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Масло рослинне 1 ст.л

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Цей рецепт передбачає обов'язкову наявність бубликів. Тому відповідально поставтеся до вибору цього продукту. Бублики повинні бути не найменші, але і не особливо великі за розміром. Найоптимальніший варіант цього інгредієнта - це бублики - сушки «Малятко» без добавок.

    Крок - 1
  2. 02

    Отже, укладіть сушки в неглибоку миску і залийте їх теплим молоком так, щоб повністю покрило хлібобулочний продукт. Легенько перемішайте, щоб бублики не розвалилися і не втратили форму. Багато хто замочує бублики в теплій воді, вибір за вами. Вимочені сушки викладіть акуратно на блюдо і дайте трохи постояти.

    Крок - 2
  3. 03

    А тим часом займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. У глибоку миску покладіть заздалегідь приготовлений курячий фарш, який можете придбати в магазині або підготувати самостійно, шляхом пропускання курячого філе через м'ясорубку. Посоліть м'ясо, приперчіть чорним меленим перцем, додайте очищений і видавлений через чеснокодавку часник, а потім добре все перемішайте.

    Крок - 3
  4. 04

    Далі займіться безпосередньо приготуванням самої страви. В отвір кожного раніше вимоченого бублика акуратно укладіть підготовлену м'ясну начинку. Сильно вдавлювати не потрібно, щоб бублик не розвалився і залишив красиву форму майбутньої випічки. Покладіть начинені бублики на попередньо змащений олією лист з невеликою відстанню один від одного.

    Крок - 4
  5. 05

    Тепер відправте лист з бубликами в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Обов'язково стежте за випічкою, адже в цій страві головне, щоб встигло запектися м'ясо, бублику потрібно всього кілька хвилин до повного приготування.

    Крок - 5
  6. 06

    Готові бублики з м'ясом, приготовані в духовці викладіть на тарілку, трохи охолодіть, а потім швидше подавайте до столу з улюбленою зеленню.

    Крок - 6

Оцінити рецепт