Укр
Рус
Бублики Випічка Російська кухня

Бублики з м’ясом в духовці

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
922 - переглядів
45 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Бублики з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Коли набридли традиційні котлети або відбивні, і ви хочете створити щось ситне і незвичайне з м'ясного фаршу, то обов'язково спробуйте приготувати бублики з м'ясом. Для створення цих бубликів можете використовувати будь-який вид м'яса: свинина, яловичина або курка. Така страва стане відмінною закускою як за обіднім столом, так і за святковим.

Інгредієнти

  • Бублики 200 г.
  • Фарш курячий 300 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Масло рослинне 1 ст.л

Харчова цінність страви "Бублики з м’ясом в духовці" (на 100 грам)

  • Білки15.7 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи27 гр.
  • Калорії244 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей рецепт передбачає обов'язкову наявність бубликів. Тому відповідально поставтеся до вибору цього продукту. Бублики повинні бути не найменші, але і не особливо великі за розміром. Найоптимальніший варіант цього інгредієнта - це бублики - сушки «Малятко» без добавок.

Крок - 1
02

Отже, укладіть сушки в неглибоку миску і залийте їх теплим молоком так, щоб повністю покрило хлібобулочний продукт. Легенько перемішайте, щоб бублики не розвалилися і не втратили форму. Багато хто замочує бублики в теплій воді, вибір за вами. Вимочені сушки викладіть акуратно на блюдо і дайте трохи постояти.

Крок - 2
03

А тим часом займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. У глибоку миску покладіть заздалегідь приготовлений курячий фарш, який можете придбати в магазині або підготувати самостійно, шляхом пропускання курячого філе через м'ясорубку. Посоліть м'ясо, приперчіть чорним меленим перцем, додайте очищений і видавлений через чеснокодавку часник, а потім добре все перемішайте.

Крок - 3
04

Далі займіться безпосередньо приготуванням самої страви. В отвір кожного раніше вимоченого бублика акуратно укладіть підготовлену м'ясну начинку. Сильно вдавлювати не потрібно, щоб бублик не розвалився і залишив красиву форму майбутньої випічки. Покладіть начинені бублики на попередньо змащений олією лист з невеликою відстанню один від одного.

Крок - 4
05

Тепер відправте лист з бубликами в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Обов'язково стежте за випічкою, адже в цій страві головне, щоб встигло запектися м'ясо, бублику потрібно всього кілька хвилин до повного приготування.

Крок - 5
06

Готові бублики з м'ясом, приготовані в духовці викладіть на тарілку, трохи охолодіть, а потім швидше подавайте до столу з улюбленою зеленню.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грушево-ягідний суп - покроковий рецепт, фото 1 Грушево-ягідний суп 30 4 2 з 5 - детальніше -
Різотто з мідіями і креветками - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з мідіями і креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -
Курячий суп по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп по-домашньому 65 6 3 з 5 - детальніше -