Укр
Рус
Бублики Випічка Російська кухня

Бублики класичний рецепт

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

979 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бублики класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бублики є одним з найпоширеніших кондитерських виробів в нашій країні. Більшість людей кунжутні бублики їдять майже щоранку на сніданок. Ви можете знайти цю випічку в кожному кондитерському магазині, але ми підготували спосіб приготування бубликів за класичним рецептом для тих, хто хоче створити страву у себе на кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бублики класичний рецепт" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири16.3 гр.
  • Вуглеводи43.8 гр.
  • Калорії361 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку засипте в миску просіяне борошно (тут можна використовувати або пшеничну, або універсальну) і утворіть в середині невелике заглиблення, так званий колодязь.

Крок - 1
02

У це поглиблення засипте сухі дріжджі, залийте теплу воду і рукою акуратно перемішайте, але так, щоб рідина не перемістилася повністю на борошно.

Крок - 2
03

Потім засипте в поглиблення цукор, залийте вершкове розтоплене масло і перемішайте.

Крок - 3
04

Далі, поступово підливаючи в миску теплу воду, замісіть щільне, не прилипаюче до рук тісто. Покладіть підготовлене тісто в трохи змащену олією миску, накрийте плівкою або кухонним рушником і відправте в тепле місце хвилин на 50.

Крок - 4
05

Далі викладіть вже підняте тісто на присипаний борошном стіл, ще раз трохи вимісіть і розділіть на невеликі частини. Потім кожну частину руками розкачайте в довгу мотузку.

Крок - 5
06

Тепер кожну мотузку з тіста покладіть вдвічі (паралельно) і загорніть, скручуючи всередину і утворивши певну косичку. Акуратно закріпіть краї утвореної косичкообразної мотузки, сформувавши заготовки з тіста в формі майбутніх бубликів.

Крок - 6
07

Далі налийте в стакан патоку, долийте в неї трохи води і добре перемішайте. Залийте утворену суміш в невелику миску. У сусідню миску засипте кунжут.

Крок - 7
08

Тепер раніше підготовлені заготовки з тіста рясно умокніте в підготовленої суміші з патоки, потім стирається з обох сторін в кунжуті і покладіть на попередньо застелений пергаментним папером деко. Відставте хвилин на 10 в сторону.

Крок - 8
09

Далі відправте лист з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку до 200 градусів приблизно на 25 хвилин. Потім витягніть готові бублики, приготовлені за класичним рецептом, укладіть на сервірувальне блюдо і подавайте скоріше до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Оладки з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Оладки з яблуками 50 4 3 з 5 - детальніше -
Просте овочеве рагу з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Просте овочеве рагу з куркою 80 4 3 з 5 - детальніше -
Смажена маринована яловичина - покроковий рецепт, фото 1 Смажена маринована яловичина 25 2 2 з 5 - детальніше -