Укр
Рус
Капуста Другі страви Угорська кухня

Брюссельська капуста під соусом

( 4.9032 4 531 31 оцінка)

2822 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Брюссельська капуста під соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Брюссельська капуста під соусом, запечена в сирно-вершковому часниковому соусі з додаванням моцарели і сиру пармезан!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста під соусом" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії184 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 190 градусів. Обсмажте попередньо нарізаний невеликими шматочками бекон у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Використовуючи ложку з дрібними отворами, перенесіть обсмажений бекон на тарілку, покриту паперовим рушником, щоб усунути трохи зайве масло. Відкладіть на час в сторону.

Крок - 1
02

Злийте більшу частину жиру бекону з сковороди, залишивши трохи для додавання аромату (відрегулюйте цю кількість на свій смак). У тій же сковорідці розтопіть вершкове масло, потім додайте попередньо вимиту, просушену і дрібно нарізану брюссельську капусту і приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Відскребіть всі шматочки підсмаженого вмісту з дна сковороди і час від часу готуйте, помішуючи, ще близько 6 хвилин. Краї капусти повинні почати хрустіти і злегка обвуглюватися. Додайте в сковорідку заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і обсмажуйте все, помішуючи протягом хвилини, поки не відчуєте насичений аромат.

Крок - 3
04

Далі влийте в сковорідку високої жирності вершки, зменшіть вогонь до мінімуму і дайте їм тушкуватися до готовності (ще 3-4 хвилини). Якщо вершки занадто рідкі для вашого смаку, додайте трохи кукурудзяного крохмалю, помішуючи, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 4
05

Додайте в сковорідку раніше обсмажений бекон і ретельно все перемішайте, щоб об'єднати всі смаки. Тепер засипте в сковорідку натертий сир моцарелла і трохи пармезану.

Крок - 5
06

Надішліть сковорідку в попередньо розігріту духовку і випікайте брюссельську капусту під соусом до тих пір, поки сир не розплавиться і не утворить легку кірку (близько 15 хвилин). Якщо вам подобається, що ваш сир підрум'яниться, поміняйте налаштування духовки, щоб смажити протягом 2-3 хвилин, до золотистого кольору. Приправте трохи додаткового перцю, якщо хочете, перед подачею на стіл. Також можна посипати свіжою рубаною петрушкою, чебрецем чи розмарином.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1 Курячі сердечка 35 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Горілка - покроковий рецепт, фото 1 Горілка 15 1 2 з 5 - детальніше -
Форшмак з морквою - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з морквою 65 6 3 з 5 - детальніше -
?>