Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Брюссельська капуста під соусом

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
40 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Брюссельська капуста під соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Угорська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Таке блюдо можна приготувати і на обід і на вечерю. Смачно і корисно.

Інгредієнти

Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Горіх мускатний за смаком
Цибуля20 г.
Вершкове масло50 г.
Кляр60 г.
Бешамель100 г.
Соус томатний100 г.
Брюссельська капуста300 г.
01

Качани брюссельської капусти відварити, обсушити і порізати на великі шматки.

Крок - 1
02

Пасерувати в олії цибулю, додати до капусти, посипати сіллю, залити соусом бешамель, притрусити перцем, приправити мускатом, все ретельно змішати.

Крок - 2
03

Приготувати з суміші м'ячики, вмочити в кляр, приготований з рідкого прісного тіста. Смажити у великій кількості олії поки не зарум'яняться. Подати до столу брюссельську капусту в тісті, полив томатним соусом.

Крок - 3

Оцінити рецепт