Укр
Рус
thermomix thermomix
Брюссельська капуста Другі страви Українська кухня

Брюссельська капуста під соусом

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
40 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Брюссельська капуста під соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Угорська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Таке блюдо можна приготувати і на обід і на вечерю. Смачно і корисно.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Горіх мускатний за смаком
  • Цибуля 20 г.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Кляр 60 г.
  • Бешамель 100 г.
  • Соус томатний 100 г.
  • Брюссельська капуста 300 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Качани брюссельської капусти відварити, обсушити і порізати на великі шматки.

    Крок - 1
  2. 02

    Пасерувати в олії цибулю, додати до капусти, посипати сіллю, залити соусом бешамель, притрусити перцем, приправити мускатом, все ретельно змішати.

    Крок - 2
  3. 03

    Приготувати з суміші м'ячики, вмочити в кляр, приготований з рідкого прісного тіста. Смажити у великій кількості олії поки не зарум'яняться. Подати до столу брюссельську капусту в тісті, полив томатним соусом.

    Крок - 3

Оцінити рецепт