Укр
Рус
Капуста Другі страви Фінська кухня

Брюссельська капуста з ковбасками чорізо

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

883 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брюссельська капуста з ковбасками чорізо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Фінська кухня, Гавайська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брюссельська капуста з ковбасками чорізо - неординарна страва, яку в Італії зазвичай готують на Різдво. Але вона підійде для будь-якого святкового, а також звичайного сімейного обіду або вечері. Рецепт цікавий і дуже простий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста з ковбасками чорізо" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії133 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Брюссельську капусту вимийте, просушіть, видаліть зовнішні грубі листочки і розріжте кочанчики навпіл, щоб вони швидше приготувалися і краще просочилися спеціями.

Крок - 1
02

Налийте в каструлю воду, додайте сіль і доведіть рідину до кипіння. Відведіть туди нарізану капусту на 1-2 хвилини, щоб вона стала м'якше.

Крок - 2
03

Бланшировану брюссельську капусту відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою, щоб зупинити процес приготування. Залиште капусту в друшляку, щоб стекла зайва волога.

Крок - 3
04

Ковбаску чорізо очистіть від оболонки і наріжте тонкими слайсами. Ріжте навскоси, щоб шматочки вийшли побільше.

Крок - 4
05

Налийте на антипригарну сковороду оливкову олію, додайте нарізану чорызо і готуйте на малому або середньому вогні. Час від часу струшуйте сковороду, щоб ковбаса смажилася рівномірно і не горіла.

Крок - 5
06

Зубчики часнику роздушіть бічною стороною леза ножа і додайте на сковорідку до зарум'янене чорызо. Смажте все разом до легкої золотистості часнику.

Крок - 6
07

Влийте винний оцет і ще раз струсіть вміст сковороди. Надішліть до чорізо остигнулу і просохлу від води брюссельську капусту.

Крок - 7
08

Перемішайте інгредієнти і посоліть за смаком. Продовжуйте смажити і струшувати, поки капуста злегка не зарум'яниться.

Крок - 8
09

Перекладіть вміст сковороди в форму для випічки і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Готова брюссельська капуста з ковбасками чорізо подається на стіл гарячою. Хрустка, підсмажена чорізо підкреслює ніжну текстуру і соковитість капусти, а часник надає страві неймовірний аромат. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -
Кексики Капкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Кексики Капкейкі 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кесаділья з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья з куркою 65 6 3 з 5 - детальніше -
Згущене молоко з содою - покроковий рецепт, фото 1 Згущене молоко з содою 50 2 3 з 5 - детальніше -
Салат із селери з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат із селери з креветками 45 3 3 з 5 - детальніше -