Укр
Рус
Капуста Другі страви Чилійська кухня

Брюссельська капуста по-вестфальськи

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

587 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брюссельська капуста по-вестфальськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Брюссельська капуста з часником чилі ніжна всередині, хрустка зовні і дуже гостра. Ця брюссельська капуста по-вестфальськи, запечена в духовці і заправлена смачним часниковим соусом, вона стане хітом ваших вечірок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста по-вестфальськи" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи29.3 гр.
  • Калорії167 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Тепер засипте в миску просіяне борошно, додайте кукурудзяне борошно, сіль, порошок чилі (можна використовувати червоний мелений перець) і часниковий порошок. Ретельно все перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 1
02

В іншу миску залийте мигдальне молоко, додайте яблучний оцет і залиште на хвилину, щоб згорнутися. Як тільки суміш молока стане густішою, повільно вилийте її в раніше підготовлені сухі компоненти і перемішайте, до утворення однорідної досить густої маси.

Крок - 2
03

Обріжте погані листя від кожного качана брюссельської капусти і ретельно промийте овоч.

Крок - 3
04

Далі засипте панірувальні сухарі в миску, потім занурте кожну брюссельську капусту в підготовлену раніше суміш і потім в панірувальні сухарі. Рівномірно покрийте і викладіть на застелений пергаментним папером деко.

Крок - 4
05

Надішліть деко з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів близько 15 хвилин або до золотистого кольору.

Крок - 5
06

Тим часом приготуйте соус. Для цього розігрійте вершкове масло на сковороді на середньому вогні. Очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно наріжте часник. Надішліть подрібнений часник в сковорідку і обсмажте, постійно помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковороду соус чилі, залийте соєвий соус, соус барбекю і засипте кокосовий цукор, томіть, розмішуючи, протягом хвилини або двох до загустіння.

Крок - 7
08

Тепер покладіть в підготовлений соус вже запечену брюссельську капусту і перемішайте. Негайно подавайте брюссельську капусту по-вестфальськи з невеликою кількістю веганского майонезного або ранчо соусу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Смачні вареники з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Смачні вареники з капустою 115 4 3 з 5 - детальніше -
Пахлава азербайджанська - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава азербайджанська 60 4 3 з 5 - детальніше -
Сирники творожні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники творожні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Хворост хрусткий - покроковий рецепт, фото 1 Хворост хрусткий 60 3 3 з 5 - детальніше -