Укр
Рус
Капуста Другі страви Італійська кухня

Брюссельська капуста «гунбао»

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

804 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Брюссельська капуста «гунбао» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брюссельська капуста "гунбао" за цим рецептом дуже корисна, смачна і її легко готувати. Спробуйте цю закуску замість попкорну.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста «гунбао»" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 160 градусів. Промийте під проточною водою і висушіть брюссельську капусту. Відріжте акуратно стебло з кожного овоча і відокремте якомога більше зовнішніх листків, потім помістіть їх у велику миску. Так як з дрібного паростка брюссельської капусти важко очистити багато листя, зберіть стільки, скільки зможете, а потім помістіть паросток в іншу миску для іншого використання.

Крок - 1
02

Як тільки у вас буде достатньо листя з брюссельської капусти, покрийте їх невеликою кількістю оливкової олії. Потім, найкраще чистими руками, втирайте ретельно масло в усі листя капусти.

Крок - 2
03

Потім обережно викладіть листя на деко, вистелений фольгою (для легкого очищення), рівномірно розподіливши по всій ємності, і приправте сіллю, чорним меленим перцем, часниковим порошком і натертим на найдрібнішу тертку сиром пармезан (можна так само використовувати сир грюйер). Дуже зручно приправляти листя на деку на відміну від того, що в мисці ви можете приправити не всі листя добре, так як вони повинні бути розподілені в один шар.

Крок - 3
04

Поставте деко з капустою в попередньо розігріту духовку приблизно на 10 хвилин, а потім зменшіть вогонь до 140 градусів і випікайте ще близько 10 хвилин або поки листя не підрум'яняться і не стануть карамелізованими. Вийміть деко з готовою брюссельською капустою «гунбао» і перекладіть її в гарне блюдо. Не соромтеся додавати будь-які інші спеції в цей рецепт, які вам подобаються. Деякі ідеї - порошок чилі, мелений тмин, кайенский перець, копчена паприка, кориця, мускатний горіх і т. д. Навіть легке обприскування свіжого лимонного соку було б добре. Насолоджуйтесь цієїю здоровою і смачною закускою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Запечена скумбрія в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія в духовці 30 4 3 з 5 - детальніше -
Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Здобні пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Здобні пиріжки 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Капусняк з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк з рисом 60 6 3 з 5 - детальніше -
Вірменський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський хаш 85 6 3 з 5 - детальніше -
Смажений рис з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Смажений рис з м’ясом 55 4 3 з 5 - детальніше -
Райдужна форель у фользі - покроковий рецепт, фото 1 Райдужна форель у фользі 60 3 3 з 5 - детальніше -