Брюссельська капуста "гунбао" за цим рецептом дуже корисна, смачна і її легко готувати. Спробуйте цю закуску замість попкорну.
Розігрійте духовку до 160 градусів. Промийте під проточною водою і висушіть брюссельську капусту. Відріжте акуратно стебло з кожного овоча і відокремте якомога більше зовнішніх листків, потім помістіть їх у велику миску. Так як з дрібного паростка брюссельської капусти важко очистити багато листя, зберіть стільки, скільки зможете, а потім помістіть паросток в іншу миску для іншого використання.
Як тільки у вас буде достатньо листя з брюссельської капусти, покрийте їх невеликою кількістю оливкової олії. Потім, найкраще чистими руками, втирайте ретельно масло в усі листя капусти.
Потім обережно викладіть листя на деко, вистелений фольгою (для легкого очищення), рівномірно розподіливши по всій ємності, і приправте сіллю, чорним меленим перцем, часниковим порошком і натертим на найдрібнішу тертку сиром пармезан (можна так само використовувати сир грюйер). Дуже зручно приправляти листя на деку на відміну від того, що в мисці ви можете приправити не всі листя добре, так як вони повинні бути розподілені в один шар.
Поставте деко з капустою в попередньо розігріту духовку приблизно на 10 хвилин, а потім зменшіть вогонь до 140 градусів і випікайте ще близько 10 хвилин або поки листя не підрум'яняться і не стануть карамелізованими. Вийміть деко з готовою брюссельською капустою «гунбао» і перекладіть її в гарне блюдо. Не соромтеся додавати будь-які інші спеції в цей рецепт, які вам подобаються. Деякі ідеї - порошок чилі, мелений тмин, кайенский перець, копчена паприка, кориця, мускатний горіх і т. д. Навіть легке обприскування свіжого лимонного соку було б добре. Насолоджуйтесь цієїю здоровою і смачною закускою.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти