Укр
Рус
Брускетти Закуски Російська кухня

Брускетта з яйцем пашот

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2125 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брускетта з яйцем пашот - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Приготування такої легкої і ситної страви, як брускетта не займе ні багато часу, ні дорогих продуктів. Але якщо в якості начинки використовувати яйця - пашот, то доведеться приділити трохи більше уваги і провести додаткового часу на кухні. Так як брускетта з яйцем пашот- це італійська закуска, а вони як відомо майстра в кулінарії, постарайтеся слідувати нашим порадам і приготувати чудову закуску.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускетта з яйцем пашот" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи11.2 гр.
  • Калорії151 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте спеціальний соус до майбутньої страви. Для цього помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Зверху встановіть миску, утворивши так звану парову баню.

Крок - 1
02

Отже, в миску залийте високої жирності йогурт, додайте трохи лимонного соку і зменшіть трохи вогонь, щоб вода в каструлі кипіла не сильно.

Крок - 2
03

Далі розбийте в миску до сметани курячі жовтки, додайте гірчицю, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і засипте трохи цукру.

Крок - 3
04

Тепер залийте в ємність ще трохи гострого соусу і продовжуйте готувати вміст миски на паровій бані до тих пір, поки все інгредієнти не об'єднаються і не утворять густий сметанообразний соус, близько 8 хвилин.

Крок - 4
05

Потім помістіть велику каструлю на плиту, залийте в неї воду і трохи оцту (який не додасть ніякого смаку і запаху, але запобіжить розтіканню яєць при варінні) доведіть до кипіння.

Крок - 5
06

Далі повільно розбийте в киплячу воду по одному куряче яйце. Потрібно вибирати найсвіжіші яйця, тоді білок буде краще утримувати жовток при варінні і яйце не розтечеться. Коли зварені яйця спливуть на поверхню, акуратно, за допомогою шумівки витягніть їх укладіть на тарілку, щоб охололи.

Крок - 6
07

А самі займіться підготовкою основи страви. У цьому рецепті не обов'язково використовувати білий хліб, ми пропонуємо спробувати скористатися чорним. Отже, наріжте хліб скибочками не товще одного сантиметра і з допомогою тостера створіть слабкого просмаження тости.

Крок - 7
08

Далі займіться приготуванням самої страви. Помістіть підготовлені тости на тарілку, зверху покладіть заздалегідь нарізані шматочки копченого лосося.

Крок - 8
09

Потім викладіть відварене яйце і зверху рясно полийте раніше підготовленим йогуртовим соусом.

Крок - 9
10

Тепер посипте, майже готову страву, заздалегідь нашаткованою зеленню петрушки і прикрасьте каперсами.

Крок - 10
11

Готова Брускетта з яйцем пашот готова до вживання. Подавайте страву до столу і дивуйте своїх гостей і близьких.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нут - покроковий рецепт, фото 1 Нут 60 4 3 з 5 - детальніше -
Профітролі торт - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі торт 60 1 4 з 5 - детальніше -