Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Брускетта з в’яленими помідорами

30 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Брускетта з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Хочемо поділитися з вами рецептом простої, але дуже смачної італійської закуски з апетитною назвою Брускетта. Ця страва чудово підійде в якості смачного сніданку, полуденка або ж гарної закуски на святковому столі. Брускетта - це підсмажений шматочок хліба, зверху на який викладаються найрізноманітніші продукти, які припадають вам до смаку. Є класичні найвдаліші варіанти поєднань інгредієнтів для брускетти. Одним з таких є використання в'ялених помідорів. Саме рецепт брускетти з в'яленими помідорами ми приготували для вас.

Інгредієнти

Оливкова олія4 ст.л
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Оцет бальзамічний3 ст.л
Цибуля1 шт.
Зелена цибуля1 пуч.
Сирна суміш200 г.
Черрі300 г.
Хліб6 скиб.

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування брускетти відмінно підходить італійський хліб чіабатта, але його не завжди можна зустріти в наших магазинах. Тому підбираємо найвдаліший для себе варіант хліба: це може бути французький багет, хліб для тостів, звичайний батон або буханець хліба. Який би варіант не вибрали, брускетти повинні вийти відмінними.

Крок - 1
02

Для цього спочатку приготуємо помідори. Черрі миємо і викладаємо на деко для запікання. Краще застелити його спеціальним папером.

Крок - 2
03

Після цього чистимо від лушпиння цибулину і нарізаємо її тонкою соломкою або кружечками і викладаємо зверху на помідори. Також поливаємо усе це бальзамічним оцтом і оливковою олією, солимо і перчимо до смаку, а потім відправляємо в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом зробимо певну намазку. Миємо зелену цибулю і дрібно її нарізаємо. Потім в окремій ємності змішуємо нарізану цибулю і сирну пасту.

Крок - 4
05

Наступним приготуємо хліб. Хоч в класичному вигляді брускетта готуються без додавання олії, але ми усе ж пропонуємо на кожну скибочку хліба налити трохи маслинової олії і приправити сіллю з перцем.

Крок - 5
06

Після цього підсмажуємо хліб на грилі приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Рум'яні шматочки з хрусткою скоринкою знімаємо і викладаємо на тарілку.

Крок - 6
07

Після того, як вони трохи охолонуть, намазуємо кожен сумішшю з сиру з цибулею.

Крок - 7
08

Тепер дістаємо з духовки в'ялені помідори і теж даємо їм трохи охолонути, після чого викладаємо на брускетти. Помідори не шкодуємо і викладаємо їх по 3-4 штуки на кожну скибочку, а також додаємо запечену цибулю.

Крок - 8
09

Зверху можна також посипати подрібненою зеленою цибулею або будь-якою іншою зеленню на ваш смак. Виходять дуже гарні і апетитні на вигляд брускетти з в'яленими помідорами, з неймовірним ароматом. Демонструйте свої кулінарні таланти, пригостивши швидше цією смачною закускою своїх гостей або домочадців.

Крок - 9

Оцінити рецепт