Укр
Рус
Брускетти Закуски Білоруська кухня

Брускетта з в’яленими помідорами

( 4.9091 4 522 22 оцінки)

2203 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Брускетта з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Хочемо поділитися з вами рецептом простої, але дуже смачної італійської закуски з апетитною назвою Брускетта. Ця страва чудово підійде в якості смачного сніданку, полуденка або ж гарної закуски на святковому столі. Брускетта - це підсмажений шматочок хліба, зверху на який викладаються найрізноманітніші продукти, які припадають вам до смаку. Є класичні найвдаліші варіанти поєднань інгредієнтів для брускетти. Одним з таких є використання в'ялених помідорів. Саме рецепт брускетти з в'яленими помідорами ми приготували для вас.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускетта з в’яленими помідорами" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи13.9 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування брускетти відмінно підходить італійський хліб чіабатта, але його не завжди можна зустріти в наших магазинах. Тому підбираємо найвдаліший для себе варіант хліба: це може бути французький багет, хліб для тостів, звичайний батон або буханець хліба. Який би варіант не вибрали, брускетти повинні вийти відмінними.

Крок - 1
02

Для цього спочатку приготуємо помідори. Черрі миємо і викладаємо на деко для запікання. Краще застелити його спеціальним папером.

Крок - 2
03

Після цього чистимо від лушпиння цибулину і нарізаємо її тонкою соломкою або кружечками і викладаємо зверху на помідори. Також поливаємо усе це бальзамічним оцтом і оливковою олією, солимо і перчимо до смаку, а потім відправляємо в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом зробимо певну намазку. Миємо зелену цибулю і дрібно її нарізаємо. Потім в окремій ємності змішуємо нарізану цибулю і сирну пасту.

Крок - 4
05

Наступним приготуємо хліб. Хоч в класичному вигляді брускетта готуються без додавання олії, але ми усе ж пропонуємо на кожну скибочку хліба налити трохи маслинової олії і приправити сіллю з перцем.

Крок - 5
06

Після цього підсмажуємо хліб на грилі приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Рум'яні шматочки з хрусткою скоринкою знімаємо і викладаємо на тарілку.

Крок - 6
07

Після того, як вони трохи охолонуть, намазуємо кожен сумішшю з сиру з цибулею.

Крок - 7
08

Тепер дістаємо з духовки в'ялені помідори і теж даємо їм трохи охолонути, після чого викладаємо на брускетти. Помідори не шкодуємо і викладаємо їх по 3-4 штуки на кожну скибочку, а також додаємо запечену цибулю.

Крок - 8
09

Зверху можна також посипати подрібненою зеленою цибулею або будь-якою іншою зеленню на ваш смак. Виходять дуже гарні і апетитні на вигляд брускетти з в'яленими помідорами, з неймовірним ароматом. Демонструйте свої кулінарні таланти, пригостивши швидше цією смачною закускою своїх гостей або домочадців.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Глазур шоколадна - покроковий рецепт, фото 1 Глазур шоколадна 30 1 2 з 5 - детальніше -
Смачний мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Смачний мармелад 40 3 3 з 5 - детальніше -
Згущене молоко вдома - покроковий рецепт, фото 1 Згущене молоко вдома 45 1 3 з 5 - детальніше -