Укр
Рус
Брускетти Закуски Білоруська кухня

Брускетта з в’яленими помідорами

( 4.9091 4 522 22 оцінки)
1811 - переглядів
30 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Брускетта з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Хочемо поділитися з вами рецептом простої, але дуже смачної італійської закуски з апетитною назвою Брускетта. Ця страва чудово підійде в якості смачного сніданку, полуденка або ж гарної закуски на святковому столі. Брускетта - це підсмажений шматочок хліба, зверху на який викладаються найрізноманітніші продукти, які припадають вам до смаку. Є класичні найвдаліші варіанти поєднань інгредієнтів для брускетти. Одним з таких є використання в'ялених помідорів. Саме рецепт брускетти з в'яленими помідорами ми приготували для вас.

Інгредієнти

  • Оливкова олія 4 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оцет бальзамічний 3 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Сирна суміш 200 г.
  • Черрі 300 г.
  • Хліб 6 скиб.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування брускетти відмінно підходить італійський хліб чіабатта, але його не завжди можна зустріти в наших магазинах. Тому підбираємо найвдаліший для себе варіант хліба: це може бути французький багет, хліб для тостів, звичайний батон або буханець хліба. Який би варіант не вибрали, брускетти повинні вийти відмінними.

Крок - 1
02

Для цього спочатку приготуємо помідори. Черрі миємо і викладаємо на деко для запікання. Краще застелити його спеціальним папером.

Крок - 2
03

Після цього чистимо від лушпиння цибулину і нарізаємо її тонкою соломкою або кружечками і викладаємо зверху на помідори. Також поливаємо усе це бальзамічним оцтом і оливковою олією, солимо і перчимо до смаку, а потім відправляємо в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом зробимо певну намазку. Миємо зелену цибулю і дрібно її нарізаємо. Потім в окремій ємності змішуємо нарізану цибулю і сирну пасту.

Крок - 4
05

Наступним приготуємо хліб. Хоч в класичному вигляді брускетта готуються без додавання олії, але ми усе ж пропонуємо на кожну скибочку хліба налити трохи маслинової олії і приправити сіллю з перцем.

Крок - 5
06

Після цього підсмажуємо хліб на грилі приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Рум'яні шматочки з хрусткою скоринкою знімаємо і викладаємо на тарілку.

Крок - 6
07

Після того, як вони трохи охолонуть, намазуємо кожен сумішшю з сиру з цибулею.

Крок - 7
08

Тепер дістаємо з духовки в'ялені помідори і теж даємо їм трохи охолонути, після чого викладаємо на брускетти. Помідори не шкодуємо і викладаємо їх по 3-4 штуки на кожну скибочку, а також додаємо запечену цибулю.

Крок - 8
09

Зверху можна також посипати подрібненою зеленою цибулею або будь-якою іншою зеленню на ваш смак. Виходять дуже гарні і апетитні на вигляд брускетти з в'яленими помідорами, з неймовірним ароматом. Демонструйте свої кулінарні таланти, пригостивши швидше цією смачною закускою своїх гостей або домочадців.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Перец фаршированный морковью - покроковий рецепт, фото 1 Перец фаршированный морковью 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пельмени жареные - покроковий рецепт, фото 1 Пельмени жареные 60 6 4 з 5 - детальніше -
Картофельные наггетсы - покроковий рецепт, фото 1 Картофельные наггетсы 50 2 2 з 5 - детальніше -