Укр
Рус
Брускетти Закуски Російська кухня

Брускетта з скумбрією

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

2119 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Прості і невигадливі закуски завжди користуються великою популярністю, адже вони нескладні у приготуванні і служать хорошою базою для польоту кулінарної фантазії. Одним з яскравих представників цього виду страв є Брускетта. Це підсмажений шматочок хліба, на який зверху викладаються різні продукти, які припадають вам до смаку. Для приготування брускетти зі скумбрією нам не потрібно багато часу і зусиль, досить слідувати покроковим вказівкам, щоб вийшла смачна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускетта з скумбрією" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи18.4 гр.
  • Калорії214 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, спочатку приготуємо хліб. Як правило, для брускетти використовують традиційний італійський хліб чіабатта. Але у нас не завжди його можна придбати, тому підійде також звичайний багет. Нарізаємо хліб на скибочки товщиною близько 1,5 сантиметра.

Крок - 1
02

У класичному варіанті хліб для брускетти підсмажують без використання масла, але ми все ж пропонуємо трохи полити кожну скибочку декількома краплями оливкової олії.

Крок - 2
03

Після цього викладаємо хліб на деко і відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин, щоб він підсушився і підрум'янився.

Крок - 3
04

Тим часом займемося іншими справами. Миєму помідори черрі, якщо вони на гілочках, тоді відділяємо їх і ріжемо навпіл кожну одиницю. Потім відправляємо в глибоку ємність.

Крок - 4
05

Далі чистимо від шкірки часник і подрібнюємо його. Це можна зробити звичайним ножем або ж пропустити через чеснокодавку, що значно спростить завдання. Часник відправляємо до помідорів.

Крок - 5
06

Також миємо листя базиліка і шаткуємо їх, а після кидаємо в миску з помідорами.

Крок - 6
07

Далі підготуємо головний інгредієнт, а саме скумбрію. Рекомендуємо використовувати консервовану рибу у власному соку або в олії. Відкриваємо банку і відкидаємо вміст на друшляк, щоб позбутися зайвого жиру.

Крок - 7
08

Після цього кидаємо консерви до помідорів і все добре перемішуємо, додавши сіль, перець і оливкове масло. У нас виходить яскрава, ароматна і апетитна начинка.

Крок - 8
09

Тепер беремо вже остиглий підсмажений хліб і зверху накладаємо на нього смачну добавку.

Крок - 9
10

Потім моєму лимон, розрізаємо і видавлюємо сік, яким можна скропити кожен бутерброд.

Крок - 10
11

Брускетта з скумбрією готова. Яскрава, ошатна, смачно пахне і неймовірно приваблива на вигляд закуска без всяких сумнівів справить враження на всіх присутніх за столом, адже такий набір продуктів разом з хрустким шматочком хліба - відмінне поєднання, яке робить цю страву легкою і простою, але при цьому смачною і досить ситною.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Піца 4 сири - покроковий рецепт, фото 1 Піца 4 сири 60 3 3 з 5 - детальніше -
Тістечко Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Тірамісу 50 2 4 з 5 - детальніше -
Біфштекс класичний - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -